2008. február

Erasmus pályázat a 2008/09. tanévre

Figyelem!

Mindenkinek, aki a következő tanévben külföldön szeretne tanulni, vagy szakmai gyakorlatát valamelyik EU országban tölteni! Erasmus pályázat a 2008/09. tanévre!
Információk a BMF Erasmus honlapján - http://erasmus.bmf.hu
Erasmus tájékoztató nap a pályázat beadásával kapcsolatban: 2008. február 19., 18 óra.
Helyszín: Tavaszmező utca 15, fszt. 8, OLC labor

Várjuk a pályázat iránt érdeklődő hallgatókat!

Dudás Ferencné
intézményi Erasmus koordinátor

Adó 1%

Kedves Hallgatók!
Tisztelt Szülők, Eltartók!

A 2006. évi adóbevallás során – az előző évekhez hasonlóan – mindenki dönthet arról, hogy befizetendő adója 1-1 %-át nem az APEH-hez fizeti be, hanem valamely egyház, illetve társadalmi szervezet részére juttassa el.

Az Adózás Rendjére vonatkozó törvény módosítása alapján ez évben második alkalommal van lehetőség arra, hogy adója 1%-át a Budapesti Műszaki Főiskola javára felajánlja. Kérjük Önöket, hogy erről a lehetőségről ismeretségi körüket, a hallgatók szüleiket is tájékoztassák.

Sportpályázat 2008. I.

1. A pályázat tárgya, célja:

  • segítséget nyújtani a Budapesti Műszaki Főiskola hallgatói sporttevékenységeihez
  • támogatni a sportrendezvények, versenyek rendezését – különös tekintettel a BMF hallgatói csoportok, közösségek szervezett testnevelési oktatáson kívüli sportfoglalkozásait. (pl. sportszerek, sportmezek beszerzése, háziversenyek díjainak vásárlása stb.)
  • extrém sportágakat (kivéve barlangászatot), és motorsportot nem támogatunk.

PÁLYÁZAT

A Budapesti Műszaki Főiskola Kulturális Támogatásokat Elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet a BMF JUTTÉR szabályzat 18.§ -a alapján : „a főiskola keretei között a hallgatók részére szervezett illetve nyújtott kulturális tevékenység, rendezvényszervezés, karrier-tanácsadás, életviteli és tanulmányi tanácsadás". témákban.