PÁLYÁZAT

A Budapesti Műszaki Főiskola Kulturális Támogatásokat Elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet a BMF JUTTÉR szabályzat 18.§ -a alapján : „a főiskola keretei között a hallgatók részére szervezett illetve nyújtott kulturális tevékenység, rendezvényszervezés, karrier-tanácsadás, életviteli és tanulmányi tanácsadás". témákban.

A pályázat célja, hogy a főiskola a hallgatók minél szélesebb körének lehetőséget biztosítson a különböző művelődési, kulturális tevékenységre illetve ezen szolgáltatások igénybevételére. A művelődésen túl támogatja a hallgatók pályakezdését és segítséget kíván nyújtani azon hallgatók részére akik szükségesnek érzik a tanácsadást életviteli kérdésekben. Támogassa a kultúra közvetítését egyének ill. csoportok számára öntevékeny művészi tevékenységet.

Pályázatra rendelkezésre álló keretösszeg: 6.000 000,- Ft

Pályázat kiírás ideje: 2008. febr. 4.
Pályázat leadás határideje: 2008.febr. 14. 15 óra

Hely: BMF Kiss Árpád Tagkollégium
1034 Budapest Doberdó út 6./A

Pályázók köre:
Öntevékeny csoportok, egyéni pályázók, hallgatói csoportok, hallgatói szervezetek ( kollégium, szak, tankör, kar, HÖK ).

Pályázati feltételek:

  • A pályázók BMF –en hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek.
  • Tevékenységüket a főiskola és a hallgatók épülésére végzik vagy vállalják hogy megjelennek a főiskola nyilvánossága előtt. (műsor, kiállítás, program)


Pályázat beadásához szükséges mellékletek:

  1. Adatlap
  2. Szakmai indoklás, tevékenység megnevezés, működés körülményei, eddigi eredmények, tervek, tagság összetétele.
  3. Pénzügyi terv a pályázat megvalósításához

A pályázaton nyert pénzt a főiskola pénzügyi rendszerén keresztül csak az elnyert támogatásra használhatja fel és erről elszámolással tartozik számla alapján.

Pályázat elbírálásának határideje: 2008. febr. 15.

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítás kapható Szabóné Csik Erzsébetnél (Tel: 06-1-666-5890, 06-30-377-8640, e-mail.: csik.erzsebet@koll.bmf.hu ) 1034. Bp. Doberdó út 6 Kiss Árpád Kollégium II. em. 3.

Budapest, 2008.jan.30.

Szabóné Csik Erzsébet
Kulturális Támogatásokat Elbíráló Bizottság
Elnöke

CsatolmányMéret
A pályázat dokumentumai525.73 KB