2024. szeptember

ConSIMium 2025

ConSIMium 2025 - EU-s hallgatói pályázati lehetőség brüsszeli Tanács szimulációra

Beadási határidő meghosszabbítva: 2024. október 4.

Sport pályázat 24-25-1

A támogatás célja, hogy elősegítse az Óbudai Egyetem hallgatóinak, hallgatói öntevékeny csoportjainak, köröknek; közösségeknek a szervezett testnevelési oktatásoson kívüli sporttevékenységét, és támogassa az egészséges életmód megvalósítása érdekében kitűzött céljaikat, valamint a sportrendezvények, versenyek rendezését.

Kulturális pályázat 24-25-1

A támogatás célja, hogy segítséget nyújtson művészeti, kulturális célú öntevékeny csoportok számára programjaik megvalósításához, valamint lehetőséget kívánunk teremteni egyéni hallgatók művészeti tevékenységéhez, bemutatkozásához. Továbbá cél a kulturális események: koncertek, múzeumok, színházi programok megtekintésével a művészeti ágak megismerésének támogatása.

Jelen pályázati konstrukció esetében az alábbiak beszerzésére lehet pályázni: eszközök (rendezvényhez szükséges kellékek), hangszerek, nevezési díjak, terembérleti díjak, díjak (érmék, kupák, oklevelek), reprezentációs tárgyak (rendezvény pólók, pulóverek stb.), utazási és szállás költségek és belépőjegyek támogatására.

XII. Országos Logisztikai Csapatbajnokság

Versenykiírás

Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja Közhasznú Egyesület

1.200.000 Forint összdíjazású Logisztikai Csapatbajnokság a jövő logisztikusainak
A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja immár TIZENKETTEDIK alkalommal országos szintű logisztikai csapatbajnokságot hirdet a felsőoktatási intézmények nappali tagozatos hallgatói részére.
https://nlvklub.hu/csapatbajnoksag/
Nevezési határidő: 2024. október 31.

Játssz és nyerj! Az ÓE Állásbörzén értékes nyereményeket sorsolunk ki

Játssz és nyerj! Az ÓE Állásbörzén értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Nyeremények:
1 db Apple Iphone 15 mobiltelefon
1 db Sony WF-1000XM5 fülhallgató
1 db Asus VivoBook laptop

Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram 2025

MKÖ2025 jelentkezési időszak

A Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram 2025-ös évfolyamába szeptember 15-től október 15-ig lehet pályázni az mkoprogram.hu weboldalon. Az MKÖ a 30. életévüket még be nem töltött, diplomás, magyar fiatalok karrierindító programja.

Az ösztöndíjprogramról

Rövidpályás Úszó Világbajnokság - önkéntesek kerestetnek!

A Rövidpályás Úszó Világbajnokságot 2024.12.10-15 között Budapesten, a Duna Arénában rendezik meg, mely során a világ leggyorsabb úszói gyűlnek össze, hogy idén utoljára összemérjék tudásukat. Még egy ilyen kiélezett verseny, ahol minden másodperc és minden centiméter számít, sem valósulhat meg önkéntesek közreműködése nélkül.

GYERE és LÉGY TAGJA te is a Rövidpályás Úszó Világbajnokság
ÖNKÉNTES CSAPATÁNAK!

STAT WARS UNI Statisztikai Verseny

Kedves Hallgatók!

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) és a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2024 őszén statisztikai versenyt hirdet BA/BSc, valamint MA/MSc képzésen részt vevő hallgatók részére.

A részt vevő csapatok az adatok feldolgozása és megjelenítése terén mérhetik össze tudásukat egy többfordulós versenyen, amelyen egyetemi oktatókból és a KSH, valamint az MNB munkatársaiból álló zsűri értékeli a munkáikat.

A STAT WARS UNI Statisztikai Verseny szervezőinek (KSH, MNB) és a partnerintézmények célja a statisztikai jártasság fontosságának kiemelése, a statisztikatudomány népszerűsítése a felsőoktatásban részt vevő diákok  körében.

A jelentkezési határidő 2024. október 15.

Leginnovatívabb szakdolgozat pályázat különdíjjal bővül!

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara az Ifjúsági Vállalkozásélénkítő Egyesülettel együttműködésben különdíjat alapít az Óbudai Egyetem "Leginnovatívabb szakdolgozat/diplomamunka" pályázathoz kapcsolódóan.

A különdíj értéke mind a szakdolgozat, mind a diplomamunka kategóriában 150.000 Ft.

Az elbírálás szempontja, hogy a pályázat kapcsolódjon Budapesthez, vagy olyan témával foglalkozzon, amely válasz adhat valamely tág értelemben vett budapesti problémára.

Women in Energy - Mentor Program

A mentor program célja, hogy segítse a következő generáció női vezetőinek és szakembereinek karrierépítését az energiaszektorban. A mentor programba olyan egyetemi hallgatókat választunk be, akik érdeklődnek az energetika és a klímavédelem iránt, szeretnék jobban megismerni a karrier lehetőségeiket és kamatoztatni a tanulmányaik során megszerzett tudást ebben az izgalmas szektorban. A mentor programot október közepén indítjuk és április végén zárjuk le. A programba alap és mester szakos hallgatók is jelentkezhetnek, a szakirány sem kötött. Ez egy egyedülálló alkalom azoknak, akik szeretnének valódi betekintést nyerni az iparág működésébe.