2021. február

Óbudai Egyetem BFKH álláshirdetések

Kedves Hallgató,

Az Óbudai Egyetem együttműködési megállapodást kötött Budapest Főváros Kormányhivatalával. Ennek keretében vállaltuk, hogy megkeresésükre közzétesszük a meghirdetett álláslehetőségeket.

Az álláshirdetések megtalálhatók a Hallgatói Szolgáltatások Osztály Karrier oldalán:

https://uni-obuda.hu/hallgatoi-kozossegi-kozpontok/karrier

Oktatási Főigazgatóság

Neptun leállás

Kedves Neptun Felhasználók,

2021. február 17. (szerda) 20:00 órai kezdettel frissítés miatt teljes Neptun leállás lesz. A leállás időtartama várhatóan 2 óra.
A hallgatói és oktatói webek, a Moodle belépés, valamint a tanulmányi adminisztrációs felület sem lesz elérhető.

Mindenki türelmét és megértését kérjük.

Üdvözlettel:

Bilicska Csaba
Neptun Iroda
igazgató

Pályázati felhívás demonstrátori feladatok ellátására

Az Óbudai Egyetem – Oktatási Főigazgatóság – az Óbudai Egyetem demonstrátori rendszeréről szóló szabályzata (az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata III. kötet, az Óbudai Egyetem Hallgatói Követelményrendszerének 4. melléklete) alapján – pályázatot hirdet demonstrátori feladatkör betöltésére a 2020/2021 tanév I. félévére.

A munkavégzés helye: 1034 Budapest, Doberdó út 6./Bécsi út 96/B

Egyéves fizetett szakmai gyakorlat lehetőség az Európai Szabadalmi Hivatalnál (European Patent Office – EPO, München)

Szerezz értékes munkahelyi tapasztalatokat gyakornokként az Európai Szabadalmi Hivatalnál Németországban! Az egyéves fizetett gyakornoki program (havi 2000 EUR ösztöndíj) kiváló lehetőség lehet, hogy támogató, multikulturális környezetben tapasztald meg, milyen külföldön élni és dolgozni. Ha el tudod képzelni magad az új találmányok és szabadalmak világában, szeretnél professzionális szakemberektől tanulni, kapcsolati hálót építeni és új barátokat szerezni, jelentkezz!

PMSZ Pályázati kiírása - JUNIOR PM VERSENY 2021

A PMSz több éve megrendezi projektmenedzsment felkészültségi versenyét. 2021-ben újra meghirdetjük egyetemi hallgatókból álló csapatok számára a versenyt, megújult névvel – junior projektmenedzsment verseny - és arculattal, az alábbiak szerint.

Rektori-kancellári körlevél a 2020/2021, tanév 2. félévének oktatásszervezési feladatairól

Tisztelt Hallgató!

Az Óbudai Egyetem a 2020/2021. tanév 2. félévét is digitális tanrendben kezdi meg.

A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet  14. § (1) bekezdése alapján a felsőoktatási intézményben az oktatás digitális oktatás keretei között folytatható, ezért  visszavonásig továbbra is érvényben van a 23/2020. (XI. 11.) Rektori - Kancellári Közös Utasítás az Óbudai Egyetemen a digitális tanrend bevezetéséről.

Óbudai Egyetem Ösztöndíj

Tisztelt Hallgatók!

Az alábbiakban idézve az Óbudai Egyetem Ösztöndíj pályázati kiírásából szeretnénk felhívni a figyelmet a pályázás lehetőségére.

ÓBUDAI EGYETEM ÖSZTÖNDÍJ
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ELJÁRÁSI REND
2020/2021. tanév 2. (tavaszi) félév

1. A pályázat célja

Az Óbudai Egyetem Rektora az Egyetemi Hallgatói Önkormányzattal egyetértésben – az Óbudai Egyetem Hallgatói juttatási és térítési szabályzatának rendelkezései alapján – pályázatot ír ki azon hallgatóknak, akik a tantervi követelményeken túlmutató, kiemelkedő szakmai, tudományos, kulturális, közéleti vagy sporttevékenységet végeznek.