2020. május

Joint Rector’s and Chancellor’s Instructions No. 10/2020.

Joint Rector’s and Chancellor’s Instructions No. 10/2020. (V. 18.)
on the entry to the buildings of Óbuda University and work at the workplace indicated in the
appointment

Rector’s instructions No. 4/2020

Rector’s instructions No. 4/2020 (V. 18.)
on the order of final examinations at Óbuda University in semester 2 of academic year 2019/2020, having regard to the emergency situation

OE-webshop

Tisztelt Hallgatók!

Elindult az Óbudai Egyetem Jegyzetbolt webshopja. A webshopban a Barion bankkártyás fizetési rendszeren keresztül lehet vásárolni. Lehetőség van házhoz szállításra is GLS futárszolgálattal.
Továbbra is személyes átvétel kedden és csütörtökön 8.00 és 13.00 óra között az egyetem épülete előtt előre egyeztetett időpontban.
A postai utánvét lehetősége megszűnt.

A webáruház címe: https://oeshop.hu vagy http://jegyzetbolt.uni-obuda.hu

Kandó Alapítvány - laptop pályázat

KANDÓ ALAPÍTVÁNY

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Az AUDI HUNGÁRIA Zrt. a Kandó Alapítványon keresztül az Óbudai Egyetemnek a gyakorlati oktatás fejlesztése céljából 20 db laptopot adományozott.

Magyarország Kormánya 41/2020 (III.11.) kormányrendelet 4.§-a értelmében a koronavírus-járványra való tekintettel a felsőoktatási intézmények hallgatói számára megtiltotta az intézmények látogatását. Az Óbudai Egyetemen az intézménytől történő távoltartás ideje alatt az oktatás távoktatási munkarendben történik, ami a megfelelő eszközzel nem rendelkező hallgatókat hátrányos helyzetbe hozta.

Pro Scientia et Futuro Ösztöndíj

Pályázati felhívás 2020

a "Pro Scientia et Futuro" Ösztöndíj elnyerésére

Az Egyetem Tehetségtanácsa "Pro Scientia et Futuro" Ösztöndíj pályázatot hirdet azon nappali munkarendű, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező alap- vagy mesterképzésben résztvevő hallgatók számára, akik az elmúlt két félévben kiemelkedő tanulmányi, tudományos diákköri és publikációs tevékenységet folytattak.