Kandó Alapítvány - laptop pályázat

KANDÓ ALAPÍTVÁNY

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Az AUDI HUNGÁRIA Zrt. a Kandó Alapítványon keresztül az Óbudai Egyetemnek a gyakorlati oktatás fejlesztése céljából 20 db laptopot adományozott.

Magyarország Kormánya 41/2020 (III.11.) kormányrendelet 4.§-a értelmében a koronavírus-járványra való tekintettel a felsőoktatási intézmények hallgatói számára megtiltotta az intézmények látogatását. Az Óbudai Egyetemen az intézménytől történő távoltartás ideje alatt az oktatás távoktatási munkarendben történik, ami a megfelelő eszközzel nem rendelkező hallgatókat hátrányos helyzetbe hozta.

A Kandó Alapítvány pályázatot ír ki a laptopok 2020. augusztus 31-ig történő tartós használatára - elsősorban a hátrányos helyzetben élő hallgatók részére - a távtanulás és az oktatókkal történő kapcsolattartás elősegítésére.

Pályázatot kizárólag az Óbudai Egyetemmel aktív hallgatói jogviszonyban álló hallgató adhat be. Pályázni a Neptun rendszeren keresztül lehet.

Ügyintézés / Kérvények alatt
"OE-1001 Kandó Alapítvány - laptop pályázat" űrlap kitöltésével.

Pályázatok beadási határideje: 2020. május  20.

A pályázatot a Kandó Alapítvány Kuratóriuma és az EHÖK Diákjóléti Bizottság elnökével bírálja el. A hallgatók a pályázat lezárását követő 5 napon belül értesítést kapnak a pályázat eredményéről, valamint a laptopok átvételének módjáról. A pályázat eredményével kapcsolatban fellebbezésnek helye nincs.

Budapest, 2020. május  11.

Vincze Tiborné
KVK Automatika Intézet
főtanácsos
Kandó Alapítvány képviselője

CsatolmányMéret
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató97.96 KB