2018. október

MAB látogatás

Intézményünk életében hamarosan egy olyan fontos eseményre kerül sor, amelynek keretében az Egyetem működésének, a hallgatók érdekében végzett munkánknak, valamint a hallgatóinknak nyújtott szolgáltatások minőségi értékelésére kerül sor. Ezt az eseményt intézményakkreditációs eljárásnak nevezik, és a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság - mint hivatalos szakmai szervezet - végzi el annak érdekében, hogy a további működésünk során is biztosított legyen az akkreditált státusz, ami az Önök diplomájának nemzetközi elismertségéhez szükséges.

MCC Roma Tehetség Program egyetemistáknak

Tisztelt Hallgató!

A Mathias Corvinus Collegium Magyarországon és a határon túl az oktatást kiegészítő, magas színvonalú képzést folytat, több mint húszéves tapasztalattal a tehetséggondozás terén. Az intézményről a honlapjukon tájékozódhat részletesebben.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával megvalósuló program ingyenes nyelvoktatást és készségfejlesztést kínál roma fiatalok számára, segítve ezzel a nyelvvizsgára való felkészülést, a tudatos pályaválasztási döntést és a külföldi egyetemi képzésben való részvétel ambíciójának megvalósulását.

Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj pályázat 2018/19/1

A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjról szóló 165/2013. (V. 28.) Kormányrendelet alapján a www.kormany.hu oldalon megjelent a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram jelentkezési felhívása a 2018/19-es tanév I. félévére.

A felhívás az alábbi linken érhető el:
http://www.kormany.hu/download/9/7b/71000/MS%C3%96.zip#!DocumentBrowse

Áramszünet

Kedves Neptun Felhasználók!

2018. október 14-én vasárnap 7:30 és 18:00 között áramszünet lesz az óbudai telephelyen. Az áramszünet idejére biztonsági okokból a Neptun rendszert le fogjuk állítani, ezért a Neptun nem lesz elérhető.

Mindenki megértését köszönjük!

Bilicska Csaba
Neptun iroda

Nyelvi szintfelmérő felhívás

Tisztelt Hallgatók!

A nyelvtanárok nyelvi szintfelmérő vizsgát tartanak angol és német nyelvből azoknak, akiknek nincs nyelvvizsgájuk és szeretnék felvenni a szaknyelvi előkészítő tárgyat, illetve belső vizsgát angol nyelvből azoknak, akiknek van középfokú nyelvvizsgájuk, de nem angolból. A pontos időpontokat és helyszíneket ill. a jelentkezés módját megtalálják a csatolt fájlban >>

Ez a vizsga az E tantervesekre nem vonatkozik.