MAB látogatás

Intézményünk életében hamarosan egy olyan fontos eseményre kerül sor, amelynek keretében az Egyetem működésének, a hallgatók érdekében végzett munkánknak, valamint a hallgatóinknak nyújtott szolgáltatások minőségi értékelésére kerül sor. Ezt az eseményt intézményakkreditációs eljárásnak nevezik, és a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság - mint hivatalos szakmai szervezet - végzi el annak érdekében, hogy a további működésünk során is biztosított legyen az akkreditált státusz, ami az Önök diplomájának nemzetközi elismertségéhez szükséges.
Az akkreditációs eljárásra 2018. november 5-6-án kerül sor, amikor egy 7 fős Látogató Bizottság keresi fel Egyetemünket, és végzi el a felülvizsgálatot.

Az Egyetem akkreditált státuszának újabb öt évre történő meghosszabbításához pozitív akkreditációs határozat szükséges, amelynek megszerzéséhez elengedhetetlen fontosságú a hallgatóink támogató hozzáállása is a felülvizsgálat során a Látogató Bizottság részéről felmerülő akkreditációs kérdések megválaszolásával.

Az akkreditációs eljárás időszaka alatt az oktatás az órarendnek megfelelően zavartalanul folyik, de a Látogató Bizottság egyes tagjai tanórák meglátogatásával, valamint a hallgatókkal folytatott konzultációk által is kívánnak bepillantást nyerni, információkat gyűjteni az intézményünkben folyó munkáról.

Kérem, hogy együttműködésével, a tanórai részvételével, segítse az akkreditációs eljárás folyamatát.

Üdvözlettel,
Prof. Dr. Réger Mihály
rektor