MCC Roma Tehetség Program egyetemistáknak

Tisztelt Hallgató!

A Mathias Corvinus Collegium Magyarországon és a határon túl az oktatást kiegészítő, magas színvonalú képzést folytat, több mint húszéves tapasztalattal a tehetséggondozás terén. Az intézményről a honlapjukon tájékozódhat részletesebben.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával megvalósuló program ingyenes nyelvoktatást és készségfejlesztést kínál roma fiatalok számára, segítve ezzel a nyelvvizsgára való felkészülést, a tudatos pályaválasztási döntést és a külföldi egyetemi képzésben való részvétel ambíciójának megvalósulását.

A Roma Tehetség Programunk célja, hogy anyagilag és szellemileg támogasson magyarországi roma fiatalokat abban, hogy megfontolt pályaválasztási döntést tudjanak hozni, sikeresen felkészüljenek a felvételire, és legyen lehetőségük akár külföldi egyetemeken is továbbtanulni, ezt követően pedig a megszerzett tudásukat idehaza kamatoztatni. A programnak egy egyetemistáknak szóló része is indul, melynek felépítéséről a csatolt dokumentumokban és a következő linken olvashat részletesebben.

A program meghosszabbított jelentkezési határideje 2018. október 23.

CsatolmányMéret
Felvételi kiírás465.44 KB