2014. április

Köztársasági ösztöndíj 2014/15.

FELHÍVÁS ÉS ELJÁRÁSI REND
A KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJ 2014/2015. ÉVI PÁLYÁZATÁRA
AZ ÓBUDAI EGYETEMEN

A Köztársasági ösztöndíj 2014/2015. évi pályázatára az oktatásért felelős miniszter felhívása megjelent.

II. OE Székesfehérvár kör Bringatúra

Nyelvi szintfelmérő felhívás

Tisztelt Nappali tagozatos Hallgatók!

Szintfelmérő vizsgát és belső házi vizsgát tartanak a nyelvtanárok a 2014. május hónapban angol és német nyelvből.
Jelentkezni elektronikusan, a nyelvvizsga@rh.uni-obuda.hu e-mail címen Lődi Hajnalkánál lehet, 2014. április 27. (vasárnap) 24.00 óráig!
Aki úgy vesz részt a vizsgán, hogy nem jelentkezett a fent megadott időpontig emailen, eredménye automatikusan SIKERTELEN lesz!

Oktatási rend változás

Az Oktatási Bizottság döntésének megfelelően április 24-én, csütörtökön a páros oktatási t szerint kerülnek az órák megtartásra.
A döntést az indokolja, hogy  a 10. héten április 17. és a 12. héten május 1. csütörtöki napokon, páros oktatási hétre vonatkozó órák maradnak el.

Nyelvvizsga eredmények

Az alábbi neptun kódú hallgatók teljesítettek SIKERES szaknyelvi előkészítő szintfelmérő vizsgát vagy belső nyelvvizsgát a 2014. márciusi vizsgákon!

Azon hallgatók, akik nem szerepelnek itt azoknak vagy nem sikerült a vizsgája, vagy nem jelentek meg!

FELHÍVÁS a személyi jövedelemadó 1 %-ának felhasználásáról

A 2013. évi adóbevallás során mindenki dönthet arról, hogy befizetendő adója 1-1 %-át nem a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz, a NAV-hoz fizeti be, hanem valamely egyház, illetve társadalmi (civil) szervezet részére juttatja el. Az Adózás Rendjére vonatkozó törvény alapján adója 1%-át bárki felajánlhatta az Óbudai Egyetem javára.

A 2012. évi személyi jövedelemadó 1 %-ból 2013–ban 1.750.909,- forint került az egyetem számlájára, melyet Józsefvárosban, a Tavaszmező utcai hallgatói zsibongó bérleti díjának finanszírozására fordított intézményünk.

OE Napok 2014

Az idén április 14-16. között megrendezésre kerülő OE Napok keretén belül több versenyen indulhattok és egy fotópályázaton is részt vehettek. A részleteket a következőkben olvashatjátok. Érdemes figyelmesen végig futni a sorokat!

Legyél Te az Egyetem Szépe - Miss OnE Szépségverseny - április 15. kedd 17 óra