2024. február

Kulturális pályázat 2023/24/2

A támogatás célja, hogy segítséget nyújtson művészeti, kulturális célú öntevékeny csoportok számára programjaik megvalósításához, valamint lehetőséget kívánunk teremteni egyéni hallgatók művészeti tevékenységéhez, bemutatkozásához. Továbbá cél a kulturális események: koncertek, múzeumok, színházi programok megtekintésével a művészeti ágak megismerésének támogatása.

Jelen pályázati konstrukció esetében az alábbiak beszerzésére lehet pályázni: eszközök (rendezvényhez szükséges kellékek), hangszerek, nevezési díjak, terembérleti díjak, díjak (érmék, kupák, oklevelek), reprezentációs tárgyak (rendezvény pólók, pulóverek stb.), utazási és szállás költségek és belépőjegyek támogatására.

Sport pályázat 2023/24/2

A támogatás célja, hogy elősegítse az Óbudai Egyetem hallgatóinak, hallgatói öntevékeny csoportjainak, köröknek, közösségeknek a szervezett testnevelési oktatásoson kívüli sporttevékenységét, és támogassa az egészséges életmód megvalósítása érdekében kitűzött céljaikat, valamint a sportrendezvények, versenyek rendezését.

Gyermekgondozási pályázat 2023/24/2

Kedves Hallgatók,

Az Óbudai Egyetem a 2023/2024-es tanév II. félévére ösztöndíjpályázatot hirdet, minden szakon bármely munkarendben tanulmányokat folytató aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatói számára, akik CSED, GYES, GYET illetve GYED ellátásban részesülnek.

A pályázat érvényességének feltétele, aktív hallgatói jogviszony mellett, a Neptun rendszerben az "OE-0083 - Nyilatkozat gyermekgondozási ellátás igénybevételéhez kapcsolódó ösztöndíj pályázathoz" kérvény leadása valamint a fent említett ellátások egyikére való jogosultságának igazolása magyarországi hatóság által kiállított dokumentummal.

Logó és design tervezési pályázat

2024 januárjában elindult a Visegrádi Alap által támogatott „A V4 ipari örökségének népszerűsítése az ipari örökség megóvása és a turizmus fejlesztése érdekében” nevű projekt. A projekt fő célja a V4-országok ipari örökségének bemutatása, megőrzése, valamint az ipari örökséggel kapcsolatos turizmus, mint a kulturális turizmus fontos és növekvő szegmensének népszerűsítése. A projekt első szakaszában 7-7 ipari örökségi helyszín és műemlék (összesen 21) kerül bemutatásra Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban. A következő projektekben szeretnénk a projektet kiterjeszteni a V4+ országokra és további ipari örökségi helyszínekre.

Pályázat:

2/2024. (II.13.) Rektori Utasítás

2/2024. (II.13.) Rektori Utasítás
Az Óbudai Egyetem kreditelismerésről szóló ügyrendjének alkalmazásáról