Logó és design tervezési pályázat

2024 januárjában elindult a Visegrádi Alap által támogatott „A V4 ipari örökségének népszerűsítése az ipari örökség megóvása és a turizmus fejlesztése érdekében” nevű projekt. A projekt fő célja a V4-országok ipari örökségének bemutatása, megőrzése, valamint az ipari örökséggel kapcsolatos turizmus, mint a kulturális turizmus fontos és növekvő szegmensének népszerűsítése. A projekt első szakaszában 7-7 ipari örökségi helyszín és műemlék (összesen 21) kerül bemutatásra Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban. A következő projektekben szeretnénk a projektet kiterjeszteni a V4+ országokra és további ipari örökségi helyszínekre.

Pályázat:

A pályázat célja: a projekt logójának és arculatának, megtervezése. Különös hangsúlyt kap a visegrádi együttműködés és a V4-ek közös ipari történelmének, mint regionális kulturális örökségnek a fiatalok körében történő népszerűsítése.
Kiíró: a projekt nevében a Design Factory
A pályázat meghirdetésének időpontja: 2024. február 15.
Pályázati határidő: 2024. május 15.
A pályázat elbírálása: legkésőbb 2024. május 31.
Pályázók köre: 16 évnél nem fiatalabb és 26 évnél nem idősebb középiskolai vagy egyetemi hallgatók a 3 résztvevő országból (Szlovákia, Csehország, Magyarország).
Pályázat nyelve: angol
Díjak: első díj EUR 250, második díj EUR 150, harmadik díj EUR 100
A pályázat honlapja: http://tinyurl.com/2keu6yhk
Részletes információ: "Call for student design and logo competition" http://tinyurl.com/57w9d643