2022. november

ENSZ Önkéntesek Felhívása

Erasmus+ Szakmai Gyakorlat online tájékoztató

Készen állsz a karrierépítésre? Gyere el online Teams tájékoztatónkra november 29, 13 órakkor. Addig is nézz be a Team csoportba, ahol rengeteg infó vár rád: www.bit.ly/erasmus_szakgyak22

22/2022. (XI. 11.) Rektori Utasítás / 22/2022. (XI. 11.) Rector’s Instruction

22/2022. (XI. 11.) rektori utasítás
az Óbudai Egyetemen rektori szünet elrendeléséről



22/2022. (XI. 11.) Rector’s Instruction
on ordering a rector’s break at Óbuda University

Félévzárás / Félévkezdés

A 2022/23. TANÉV 1. FÉLÉVÉNEK LEZÁRÁSÁHOZ, ILLETVE A 2022/23. TANÉV 2. FÉLÉV ELŐKÉSZÍTÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ FELADATOK ÉS ELJÁRÁSI ELŐÍRÁSOK IDŐÜTEMEZÉSE

A 20/2022. (X. 15.) Rektori utasítás nyomán elfogadta az egyetemi Oktatási Bizottság 2022. november 14-én online szavazás során.

A teljes szabályzat megtekinthető >>>

Ujvári János diplomadíj-pályázat

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala kiemelt fontossággal kezeli, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a szellemitulajdon-védelmi kérdések jelenlétére a napi életben, és a szellemitulajdon-védelem szerepére a gazdasági folyamatokban. Ennek a munkának a részeként a hivatal évtizedes múltra visszatekintő pályázatot ír ki minden évben végzős felsőoktatási hallgatók részére.

Az Ujvári János diplomadíj-pályázat a választott diplomadolgozati témájukhoz kapcsolódva mutatja be a végzős hallgatóknak a szellemitulajdon-védelem szerepét és jelentőségét a mindennapi életben, és olyan tudáshoz juttatja a hallgatókat, amit a későbbiekben munkavállalóként, kutatóként vagy mérnökként is hasznosítani tudnak a saját vagy cégük által fejlesztett megoldások piaci oltalmának és menedzselésének során.

 

A pályázatról részletes információ az SZTNH képzési oldalán található:
http://www.sztnh.gov.hu/hu/sztnh/szellemitulajdon-vedelmi-kepzes/ujvari-janos-diplomadij-palyazat