2021. július

Előzetes jelentkezés a TELC 2021. szeptember 2-i próbavizsgájára

Tisztelt Hallgató!

A telc Hungary, a TELC vizsgarendszer magyarországi vizsgaközpontja előtesztelést tart az Óbudai Egyetem hallgatói számára 2021. szeptember 2-án, csütörtökön német és angol nyelvből B1, B2, C1  szinten. A próbavizsga az előzetes tervek szerint Budapesten és Székesfehérváron kerül lebonyolításra.

A próbavizsga mindenképpen előnyt jelent az Ön számára, mert:

Bankszámlaszám változás / Bank account change

Tisztelt Hallgató!

Az Óbudai Egyetem modellváltása miatt a jelenlegi bankszámlája megszűnik. A jelen bankszámlaszámra a befizetés 2021. július 26., hétfő 24.00 óráig lehetséges. Kérem, hogy esetleges tartozását, illetve aktuális utalását eddig az időpontig rendezze. Az új számlaszámról értesítést fogunk küldeni.

A változás a Neptun hallgatói gyűjtőszámlán lévő összegeket nem érinti.

Dr. Seebauer Márta

oktatási rektor-helyettes

*********************************************************************************

Dear Student,

Közbeszerzési Kiválósági díj

A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ - 2021 ELNYERÉSÉRE

Felsőoktatási intézmények tanulói számára

A Közbeszerzési Hatóság és a Zöld Bolygó Klímavédelmi Alapítvány a kiemelkedő színvonalú közbeszerzési szakmai munkásság elismerésére pályázatot hirdet a Közbeszerzési Hatóság elnökének a Közbeszerzési Kiválósági Díj alapításáról és adományozásáról szóló 2/2018. (VI. 8.) KH utasítása alapján a Közbeszerzési Kiválósági Díj - 2021 elnyerésére, melynek célja az e pályázatban meghatározott témában készült szakdolgozat, évfolyamdolgozat vagy tanulmány díjazása felsőoktatási intézmények tanulói számára.