Előzetes jelentkezés a TELC 2021. szeptember 2-i próbavizsgájára

Tisztelt Hallgató!

A telc Hungary, a TELC vizsgarendszer magyarországi vizsgaközpontja előtesztelést tart az Óbudai Egyetem hallgatói számára 2021. szeptember 2-án, csütörtökön német és angol nyelvből B1, B2, C1  szinten. A próbavizsga az előzetes tervek szerint Budapesten és Székesfehérváron kerül lebonyolításra.

A próbavizsga mindenképpen előnyt jelent az Ön számára, mert:

  • felmérheti az aktuális nyelvtudását
  • a teljesítményről részletes értékelést kap
  • a teszt megírása kiváló gyakorlási lehetőség az éles nyelvvizsga előtt
  • megismerheti a TELC vizsga feladattípusait, tartalmát, szerkezetét.

A vizsga személyes jelenléttel kerül lebonyolításra. Teljes időtartama 3 óra: 80 perc papír-alapú + 80 perc számítógépes online feladatsor. A kettő között 20 perc szünet. A próbavizsga egynyelvű, ezúttal csak írásbeli, felépítése: olvasott szövegértés, hallott szövegértés, íráskészség, nyelvtani teszt. A feladatlapokat a TELC németországi központjában fogják javítani, ezért az eredmények a próbavizsgát követően 2-3 hét múlva várhatók.

A próbavizsgára előzetesen jelentkezni az alábbi linken elérhető MS Teams űrlap kitöltésével lehet 2021. augusztus 22 , vasárnap 23.59 óráig

https://forms.office.com/r/dMRYNBQCvn

Egy fő csak egyszer töltheti ki a jelentkezési lapot, és csak egy vizsga típusra jelentkezhet. Az online vizsga megtartásának minimális létszáma 25 fő B1, 25 fő B2 és 15 fő C1 vizsgázó. Felső korlát nincs. A vizsga pontos helyszínéről és időpontjáról a jelentkezések lezárása és a csoportbeosztások elkészítése után küldünk értesítést.

A TELC nyelvvizsgáiról további információt kaphat a https://telc.hu/ honlapon.

A próbavizsga lebonyolításával kapcsolatban Győriné Kontor Éva  tanárnőtől gyorine.eva@uni-obuda.hu E-mail címen kérhet tájékoztatást.