2019. április

Fiatalok munkavállalói preferenciáinak felmérése

Kedves Hallgató Kollégák!

A PwC Magyarország harmadik alkalommal indítja útnak Európa legnagyobb felmérését, mely a fiatalok munkavállalói preferenciáinak feltárását tűzte ki céljául. A kutatás annál értékesebb betekintést és információkat nyújthat a hazai felsőoktatási szereplők, a közoktatás és a kormányzat számára, minél több fiatal véleményét ismerhetjük meg.

A felmérés a tágan vett juttatási elemek széles körét vizsgálja és kéri fel a leendő, vagy friss pályakezdőket, hogy fogalmazzák meg: számukra mit is jelent az ideális munkahely. Kérdőív 48 tényezőt vizsgál a pénzbeli és nem pénzbeli juttatások, vállalati kultúra, munkakörnyezet, munka tartalma, személyes fejlődés, karrier, munka és magánélet egyensúlya, transzparencia és "nemzetköziség" területén. A munkavállalói preferenciákon felül a felmérés méri továbbá az országon belüli és külföldre történő mobilitási szándékot és okozóit is.

A felmérést kitöltő hallgatók azonnali, egyénre szabott visszajelzést kapnak pontos preferencia profiljukról, mely a munkahelyválasztásuk, karriertervezésük és az országban maradásuk szempontjából bír nagy jelentőséggel.

Az Óbudai Egyetem hallgatói egyedi linkje:
https://evp.pwc.hu/?loc=MilyenMunkahelyetSzeretnek&uid=546394427

A kérdőív bármely eszközön (így számítógép, tablet, okostelefon) kitölthető, mely maximum 10-15 percet vesz igénybe.

Kérem, hogy a kérdőív kitöltésével támogassa a fenti célok elérését!

Prof. Dr. Réger Mihály
Rektor

Nyelvi szintfelmérő felhívás

Tisztelt Hallgatók!

A nyelvtanárok nyelvi szintfelmérő vizsgát tartanak angol és német nyelvből azoknak, akiknek nincs nyelvvizsgájuk és szeretnék felvenni a szaknyelvi előkészítő tárgyat, illetve belső vizsgát angol nyelvből azoknak,akiknek van középfokú nyelvvizsgájuk, de nem angolból. A pontos időpontokat és helyszíneket ill. a jelentkezés módját a csatolt fájlban >>

Ez a vizsga az E tantervesekre nem vonatkozik.

OE napok 2019

 
Óbudai Egyetemi Napok, mely harmadik alkalommal kerül megrendezésre.
Az esemény két napon keresztül szolgáltatja a jobbnál-jobb programokat, melyen a részvétel INGYENES.
További részletek:
www.oenapok.hu

Félévzárás / Félévkezdés

A 2018/19. TANÉV 2. FÉLÉVÉNEK LEZÁRÁSÁHOZ, ILLETVE A 2019/20. TANÉV 1. FÉLÉV ELŐKÉSZÍTÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ FELADATOK ÉS ELJÁRÁSI ELŐÍRÁSOK IDŐÜTEMEZÉSE

Elfogadta az Oktatási Bizottság 2019. április 2-i ülésén

A teljes szabályzat megtekinthető >>>

International Earth Day

A KGK Erasmusos vendéghallgatói a Föld napja alkalmából kiállítást rendeznek. A megnyitó 2019. április 8-án lesz, a Tavaszmező utca 14, G épület aulájában, 11:30-kor. A kiállítás helyszíne utána változik, folyamatosan megtekinthető lesz 2019. április 23-30 között a megnyitó helyszínén.
Minden érdeklődő hallgatót szeretettel várnak a szervezők.