Fiatalok munkavállalói preferenciáinak felmérése

Kedves Hallgató Kollégák!

A PwC Magyarország harmadik alkalommal indítja útnak Európa legnagyobb felmérését, mely a fiatalok munkavállalói preferenciáinak feltárását tűzte ki céljául. A kutatás annál értékesebb betekintést és információkat nyújthat a hazai felsőoktatási szereplők, a közoktatás és a kormányzat számára, minél több fiatal véleményét ismerhetjük meg.

A felmérés a tágan vett juttatási elemek széles körét vizsgálja és kéri fel a leendő, vagy friss pályakezdőket, hogy fogalmazzák meg: számukra mit is jelent az ideális munkahely. Kérdőív 48 tényezőt vizsgál a pénzbeli és nem pénzbeli juttatások, vállalati kultúra, munkakörnyezet, munka tartalma, személyes fejlődés, karrier, munka és magánélet egyensúlya, transzparencia és "nemzetköziség" területén. A munkavállalói preferenciákon felül a felmérés méri továbbá az országon belüli és külföldre történő mobilitási szándékot és okozóit is.

A felmérést kitöltő hallgatók azonnali, egyénre szabott visszajelzést kapnak pontos preferencia profiljukról, mely a munkahelyválasztásuk, karriertervezésük és az országban maradásuk szempontjából bír nagy jelentőséggel.

Az Óbudai Egyetem hallgatói egyedi linkje:
https://evp.pwc.hu/?loc=MilyenMunkahelyetSzeretnek&uid=546394427

A kérdőív bármely eszközön (így számítógép, tablet, okostelefon) kitölthető, mely maximum 10-15 percet vesz igénybe.

Kérem, hogy a kérdőív kitöltésével támogassa a fenti célok elérését!

Prof. Dr. Réger Mihály
Rektor