2015. október

Trendence Graduate Barometer 2016 felmérés

Kedves Hallgató Kolléga!

Ezúton szeretnénk meghívni, hogy csatlakozzon Európa legnagyobb karrierrel, karriertervezéssel és oktatással kapcsolatos felméréséhez!

Évente mintegy 950 felsőoktatási intézmény közel 280 ezer hallgatója vesz részt Európa-szerte a trendence Graduate Barometer felmérésben és mondja el karrierjével, karriertervezéssel és oktatással kapcsolatos véleményét. Intézményünk ebben az évben is csatlakozott a felméréshez.

Gyakornoki program az MFB Zrt.-ben

Az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság "MENTOR - PRAKTIKUM" ösztöndíj programja folyamatosan gyakornoki pozíciókat biztosít az arra legalkalmasabb, műszaki, informatikai, gazdasági és jogi tanulmányokat folytató, nappali tagozatos hallgatóknak. A pályázatok elbírálása negyedévenként történik. A legközelebbi leadási határidő 2015. október 15.

A Bank mindig az aktuális gyakornoki igény szerint dönt a létszámról és a területekről.

Amennyiben felkeltette programunk az érdeklődését, a pályázat pontos feltételeiről tájékozódjon a www.mfb.hu honlapon.

Nyelvi szintfelmérő felhívás

Sportpályázat 2015/16 I. félév

Az Óbudai Egyetem Sporttámogatásokat elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet, hogy az egyetem segítséget nyújtson a hallgatói sporttevékenységekhez, valamint támogassa a sportrendezvények, versenyek rendezését, különös tekintettel az Óbudai Egyetem hallgatói csoportok, közösségek szervezett testnevelési oktatáson kívüli sportfoglalkozásaira.

Pályázat beadás határideje: 2015. október 12. (hétfő) 12 óra.

Beadás helye: Óbudai Egyetem, EHÖK Iroda, (1033 Budapest, Kiscelli u. 78-80. alagsor)

Határidő után érkező pályázatot nem fogadunk el!