2014. szeptember

Sportpályázat 2014/15 - I. félév

Az Óbudai Egyetem Sporttámogatásokat Elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet, hogy az egyetem segítséget nyújtson a hallgatói sporttevékenységekhez, valamint támogassa a sportrendezvények, versenyek rendezését, különös tekintettel az Óbudai Egyetem hallgatói csoportok, közösségek szervezett testnevelési oktatáson kívüli sportfoglalkozásaira.

Pályázat beadás határideje: 2014. október 6. (hétfő) 12 óra.

Beadás helye: Óbudai Egyetem, Kandó Kar, HTI, 1084 Budapest, Tavaszmező utca 17, C épület 508.

Határidő után érkező pályázatot nem fogadunk el!

Kulturális pályázat 2014-15-as oktatási év I. félévére

Az Óbudai Egyetem Kulturális Támogatásokat Elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet kulturális tevékenységek szervezésére, különös tekintettel az egyetem keretei között a hallgatók részére szervezett illetve nyújtott: kulturális tevékenységre, rendezvényszervezésre, karrier,- életviteli-és tanulmányi tanácsadásra.
A pályázat célja, hogy segítséget nyújtson művészeti, kulturális célú öntevékeny csoportok számára programjaik megvalósításához, valamint lehetőséget kívánunk teremteni egyéni hallgatók művészeti tevékenységéhez, bemutatkozásához. Továbbá cél a kulturális események: koncertek, múzeumok, színházi programok megtekintésével a művészeti ágak megismerésének támogatása.

Tájékoztató nyelvi szintfelmérő, belső vizsga eredményről

Az alábbi neptun kódú hallgatók teljesítettek SIKERES szaknyelvi előkészítő szintfelmérő vizsgát vagy belső nyelvvizsgát a 2014.szeptember 1.,2‐i vizsgákon!
Azon hallgatók, akik nem szerepelnek itt azoknak vagy nem sikerült a vizsgája, vagy nem jelentek meg!

Diákhitel igénylés

Közeleg az első Diákhitel igénylési határidő: szeptember 15.

Már igényelhető mindkét Diákhitel-konstrukció a 2014/15-ös tanévre. Rekord alacsony, 5,75%-os kamattal juthatsz hozzá a szabad felhasználású Diákhitel1-hez, a 2%-os kamatú Diákhitel2-t képzési díjad kiegyenlítésére fordíthatod. Ha szeptember 15-ig igényelsz Diákhitelt, már október 15-én hozzájuthatsz a kért összeghez. Ne feledd, az igénylést az elektronikus tanulmányi rendszer hallgatói felületéről célszerű elindítanod, így az adatlapot helyben, a Hallgatói Központokban le is adhatod. Részletek: www.diakhitel.hu

Pénzügyi jóváírások

Kedves Hallgatók!

A probléma megoldódott, minden pénz bekerült a gyűjtőszámlára!

Akinek tartozás van kérjük egyenlítse ki a Neptunban.

Neptun csoport

New Challenges of the XXI. century

Kedves Hallgatók!

A 2014-15-ös tanév első félévében kísérleti jelleggel új szabadon választható kritérium tárgy kerül meghirdetésre, mely a New Challenges of the XXI. century nevet viseli. A tárgy újdonság tartalma abban rejlik, hogy a hallgatóknak a 14*45 percnyi előadáson, - ami a 2 kredit megszerzésének feltétele - egy héten belül, november 10 és 14 között kell részt venniük. Az egy hétig tartó előadás sorozat keretében számos külföldi vendégoktató tart érdekes előadásokat és/vagy szemináriumokat. A hallgatók érdeklődésük és órarendjüknek megfelelően válogathatnak a kínált előadások között.