2014. július

Neptun karbantartás

Kedves Neptun Felhasználók!

2014. július 18. péntek 18:00-tól várhatóan 2014. július 21. tfő reggelig a Neptun rendszer nem lesz elérhető karbantartás miatt.
Mindenki megértését és türelmét kérnénk a leállás idejére.
Köszönjük.

Neptun csoport

Kollégium nyári felvételi eljárás

Tájékoztató az Óbudai Egyetem leendő Első éves, az Fsz-ről BSc, és a BSc-ről MSc képzésre jelentkező, illetve a keresztfélévben kezdő hallgatók részére, a 2014/2015-ös tanévre szóló nyári kollégiumi felvételi eljárásról. Részletek a csatolt dokumentumokban.

TÜV képzések

Tisztelt Végzett Hallgatónk!

Az Óbudai Egyetem Szenátusa az egyik leginnovatívabb nemzetközi tanúsító céggel megalakította a TÜV Rheinland Egyetemi Tudásközpontot, amelynek létrehozásával az OE célja naprakész szakmai ismereteket átadni a jelenlegi és végzett hallgatók számára, oly módon, hogy az könnyen tanulható és gyakorlatias legyen.

A TÜV Rheinland Egyetemi Tudásközpont célja naprakész szakmai ismereteket átadni a Résztvevők számára, oly módon, hogy az könnyen tanulható és élvezetes legyen. Képzéseink során az elméleti megalapozottság, a gyakorlati alkalmazhatóság és a szemléletformálás követelményét egyaránt igyekszünk kielégíteni.