TÜV képzések

Tisztelt Végzett Hallgatónk!

Az Óbudai Egyetem Szenátusa az egyik leginnovatívabb nemzetközi tanúsító céggel megalakította a TÜV Rheinland Egyetemi Tudásközpontot, amelynek létrehozásával az OE célja naprakész szakmai ismereteket átadni a jelenlegi és végzett hallgatók számára, oly módon, hogy az könnyen tanulható és gyakorlatias legyen.

A TÜV Rheinland Egyetemi Tudásközpont célja naprakész szakmai ismereteket átadni a Résztvevők számára, oly módon, hogy az könnyen tanulható és élvezetes legyen. Képzéseink során az elméleti megalapozottság, a gyakorlati alkalmazhatóság és a szemléletformálás követelményét egyaránt igyekszünk kielégíteni.

A változó gazdasági, munkaerő-piaci környezethez igazodva állítottuk össze képzéseinket, melyek során az alábbi témakörökben szerezhetnek személytanúsítványokat a résztvevők:

  • Innováció menedzser
  • Működésfejlesztési menedzser
  • Megfelelőségértékelő mérnök
  • Robbanásbiztonság-technika szakember

A képzésekre várjuk mindazok jelentkezését, akik rendelkeznek min. BSc fokozatú diplomával, amelyet az Óbudai Egyetemen, jogelődje Budapesti Műszaki Főiskolán szereztek, vagy BSc diplomájukat máshol szerezték, de jelenleg az Óbudai Egyetem hallgatói.

A képzés díjai is kedvezményesen kerültek megállapításra, hogy jelenlegi és végzett hallgatóink a bevezetőben megjelölt célkitűzésnek megfelelően minél többen tudják ezt igénybe venni.

Azoknak a jelentkezők, akik egyidejűleg, párhuzamosan kettő vagy annál több képzésen vesznek részt a képzési díjból 10% kedvezményt biztosítunk!*

A TÜV Rheinland tanúsítvány nemzetközileg elismert, amely garancia arra, hogy az Önök leendő munkáltatói a legjobban képzett munkaerőt válasszák.

Használja ki Ön is ezt a rendkívüli lehetőséget!

A tanfolyamokkal kapcsolatos tájékoztatás és további jelentkezési lehetőség:
Geresdi Krisztina
1034 Budapest, Kiscelli u. 80-82
Tel: +36 1 666 5718
TÜV Rheinland tudásközpont
E-mail: geresdi.krisztina@rh.uni-obuda.hu
 
*Ez érvényes a jelenleg már jelentkezett résztvevőkre is, a képzések díja a kedvezménnyel csökkentett értékkel kerül kiírásra!

CsatolmányMéret
tuv-altalanos-jelentkezesi-lap-uj-kepzesek.pdf186.06 KB
tuv-innovacio-menedzser-kepzes.pdf339.26 KB
tuv-megfelelosegertekelo-mernok-kepzes.pdf338.4 KB
tuv-mukodesfejlesztesi-menedzser-kepzes.pdf292.74 KB
tuv-rheinland-kepzesi-idopontok.pdf220.3 KB
tuv-robbanasbiztonsag-technika-szakember-kepzes.pdf331.52 KB
tuv-kepzesek-tajekoztato-prospektus.pdf604.94 KB