2014. március

Sportpályázat 2013/14 - II. félév

Az Óbudai Egyetem Sporttámogatásokat Elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet, hogy az egyetem segítséget nyújtson a hallgatói sporttevékenységekhez, valamint támogassa a sportrendezvények, versenyek rendezését, különös tekintettel az Óbudai Egyetem hallgatói csoportok, közösségek szervezett testnevelési oktatáson kívüli sportfoglalkozásaira.

Pályázat beadás határideje: 2014. március 25. (kedd) 12 óra.

Beadás helye: Óbudai Egyetem, Kandó Kar, HTI, 1084 Budapest, Tavaszmező utca 17, C épület 508.

Határidő után érkező pályázatot nem fogadunk el!

Kulturális pályázat 2013-14-as oktatási év II. félévére

Az Óbudai Egyetem Kulturális Támogatásokat Elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet kulturális tevékenységek szervezésére, különös tekintettel az egyetem keretei között a hallgatók részére szervezett illetve nyújtott: kulturális tevékenységre, rendezvényszervezésre, karrier,- életviteli-és tanulmányi tanácsadásra.
A pályázat célja, hogy segítséget nyújtson művészeti, kulturális célú öntevékeny csoportok számára programjaik megvalósításához, valamint lehetőséget kívánunk teremteni egyéni hallgatók művészeti tevékenységéhez, bemutatkozásához. Továbbá cél a kulturális események: koncertek, múzeumok, színházi programok megtekintésével a művészeti ágak megismerésének támogatása.

Tulajdon védelme

Tisztelt Hallgató Kollégák!

Az utóbbi időben sajnálatos módon ismét elszaporodtak telephelyeinken a lopások, a személyi és közösségi tulajdon elleni bűncselekmények, ezért kérem Önöket, hogy fokozottan ügyeljenek személyes tulajdonaikra, ne hagyják őrizetlenül azokat.
Kérem megértésüket, mert a bűncselekmények megelőzése érdekében az egyetem biztonsági, illetve porta szolgálata fokozott figyelmet fordít az ellenőrzésre.
Kérem, hogy a tantermekben, közösségi tereken, öltözőkben fordítsanak figyelmet egymás értékeinek megóvására. Bárminemű lopást azonnal jelentsenek a portaszolgálatnak.

Üdvözlettel:

Dr. Gáti József
kancellár

Ismét Erasmus! Érdekel Hollandia?

Akkor ott a helyed a március 10-i tájékoztatón!

Kizárólag KGK hallgatóknak!

A Saxion University Erasmus koordinátora, és egyik tanára tartanak tájékoztatót a kinti tanulási lehetőségekről.
Az előadás nyelve angol, és az utána lévő kérdezz-felelek nyelve is angol.

Időpont: 2014 március 10., hétfő, 18:00
Helyszín: Tavaszmező utca 17,  I. emelet, Tanácsterem (a főlépcsővel pont szemben)