2013. szeptember

Szakmai - Tudományos Műhely

Az Óbudai Egyetem Kollégiumának Bánki Donát Tagkollégiumában a 2009/10-es tanév II. félévében kezdte meg működését,  a "Szakmai Tudományos Műhely" névre keresztelt, nyilvános ismeretterjesztő előadássorozat. Elképzelésünk az volt, hogy lehetőséget biztosítsunk az Egyetem munkatársai számára szakmai és tudományos tevékenységük, esetleg hobbyjuk bemutatására, a hallgatók körében történő népszerűsítésére, és új típusú kapcsolatok építésére.

Szintfelmérő felhívás

Tisztelt Nappali tagozatos Hallgatók!

Szintfelmérő vizsgát és belső házi vizsgát tartanak a nyelvtanárok a 2013. októberében angol és német nyelvből a csatolt tájékoztató alapján.

Jánossy Ferenc Szakkollégium nyílt kurzusok

Sportpályázat 2013/14 - I. félév

Az Óbudai Egyetem Sporttámogatásokat Elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet, hogy az egyetem segítséget nyújtson a hallgatói sporttevékenységekhez, valamint támogassa a sportrendezvények, versenyek rendezését, különös tekintettel az Óbudai Egyetem hallgatói csoportok, közösségek szervezett testnevelési oktatáson kívüli sportfoglalkozásaira.

Pályázat beadás határideje: 2013. október 11. (péntek) 12 óra.

Beadás helye: Óbudai Egyetem, Kandó Kar, HTI, 1084 Budapest, Tavaszmező utca 17, C épület 508.

Határidő után érkező pályázatot nem fogadunk el!

Kulturális pályázat 2013-14-as oktatási év I. félévére

Az Óbudai Egyetem Kulturális Támogatásokat Elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet kulturális tevékenységek szervezésére, különös tekintettel az egyetem keretei között a hallgatók részére szervezett illetve nyújtott: kulturális tevékenységre, rendezvényszervezésre, karrier,- életviteli-és tanulmányi tanácsadásra.
A pályázat célja, hogy segítséget nyújtson művészeti, kulturális célú öntevékeny csoportok számára programjaik megvalósításához, valamint lehetőséget kívánunk teremteni egyéni hallgatók művészeti tevékenységéhez, bemutatkozásához. Továbbá cél a kulturális események: koncertek, múzeumok, színházi programok megtekintésével a művészeti ágak megismerésének támogatása.

Magyar nyelvű felsőoktatás határok nélkül

Tisztelt Elsőéves Hallgató!

Az Óbudai Egyetem "Magyar nyelvű felsőoktatás határok nélkül" címmel, a magyarság összetartozását kifejező Tanévnyitó Ünnepséget rendez 2013. szeptember 20-án, pénteken 14.00 órai kezdettel a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében (1095 Budapest, Komor Marcell utca 1.). A közös ünneplésre a Kárpát-medencei magyar tannyelvű felsőoktatási intézmények között videó-konferencia rendszer segítségével nyílik lehetőség.

A Kárpát-medencei magyar tannyelvű felsőoktatási intézmények
közös tanévnyitó ünnepségére ezúton meghívom.

Nyelvvizsga eredmények

Az alábbi neptun kódú hallgatók teljesítettek SIKERES szaknyelvi előkészítő szintfelmérő vizsgát vagy belső nyelvvizsgát a 2013. szeptember 2.-i vizsgákon!
Azon hallgatók, akik nem szerepelnek itt azoknak vagy nem sikerült a vizsgája, vagy nem jelentek meg!