2012. február

Sportpályázat 2012/I

Az Óbudai Egyetem Sporttámogatásokat Elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet, hogy az egyetem segítséget nyújtson a hallgatói sporttevékenységekhez, valamint támogassa a sportrendezvények, versenyek rendezését, különös tekintettel az Óbudai Egyetem hallgatói csoportok, közösségek szervezett testnevelési oktatáson kívüli sportfoglalkozásaira.

Pályázat beadás határideje: 2012. március 6. (kedd) 12 óra.

Beadás helye: Óbudai Egyetem, Kandó Kar, HTI, 1084 Budapest, Tavaszmező utca 17, C épület 501.

Határidő után érkező pályázatot nem fogadunk el!

Kulturális pályázat 2011-12-es oktatási év II. félévére

Az Óbudai Egyetem Kulturális Támogatásokat Elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet kulturális tevékenységek szervezésére, különös tekintettel az egyetem keretei között a hallgatók részére szervezett illetve nyújtott: kulturális tevékenységre, rendezvényszervezésre, karrier,- életviteli-és tanulmányi tanácsadásra.
A pályázat célja, hogy segítséget nyújtson művészeti, kulturális célú öntevékeny csoportok számára programjaik megvalósításához, valamint lehetőséget kívánunk teremteni egyéni hallgatók művészeti tevékenységéhez, bemutatkozásához. Továbbá cél a kulturális események: koncertek, múzeumok, színházi programok megtekintésével a művészeti ágak megismerésének támogatása.
Pályázat beadási határideje: 2012. március 01. csütörtök, 12 óra

Erasmus tájékoztató

Az Óbudai Egyetem meghirdette a 2012/13 tanévre szóló Erasmus pályázatot!!!
Ezzel kapcsolatban áltatános tájékoztató minden érdeklődő számára:

2012. február 14, kedd 18:00

Helyszín: Tavaszmező utca 14 (Új épület)  F 19
A tájékoztató után kérdezz-felelek este 21:15-ig.
Minden érdeklődőt várunk!

Diákhitel tájékoztató

Kedves Hallgatók!

A Diákhitel nagy változások kapujában áll, ugyanis az eddig ismert konstrukció mellett, 2012. augusztus 15-től, a Diákhitel 2 is igényelhető lesz.
Egy táblázatban gyűjtöttük össze a legfontosabb tudnivalókat.

Diákhitel Központ

Általános tájékoztató a teljesen elektronikus diákigazolvány igénylési folyamatról

1) Általános tudnivalók:

2011. december 30-án megjelent az oktatási igazolványokról szóló 362/2011. (XII. 30.) kormányrendelet. A Korm. rend. rendelkezései alapján 2012. január 1-jétől a diákigazolvány igénylési folyamata teljesen elektronikus lesz.