2010. május

Tárgyfelvétel 2010/11/1. félévre

Kedves Hallgatók!

1)

A meghirdetésre kerülő tantárgyak adott félévi programját és követelményeit az intézeti honlapon a tantárgyfelvétel időpontjáig (2010. június 7-ig) el kell helyezni.

A hallgatók előzetesen vehetnek fel tárgyakat és jelentkeznek kurzusokra a hallgatói információs rendszerben a vizsgaidőszak utolsó napja plusz egy hét, azaz 2010. június 25-ig.
A Neptun rendszer túlterhelését elkerülendő karonként eltérő időpontban lehet először tantárgyakat és kurzusokat felvenni:

Nyelvi képzés

Tisztelt Hallgatónk!

Egyetemünk Rektori Tanácsa áttekintette a nyelvi képzés tapasztalatait és az EHÖK-el egyetértésben bizonyos változtatásokról is döntött, amelyek közül kiemelendő a kritérium tárgyat előkészítő szaknyelvi kurzus meghirdetése. A nyelvi képzés legfontosabb szabályait az alábbiakban foglaljuk össze:

I.    A diploma kiadásának nyelvi követelménye a középfokú C típusú (komplex) általános nyelvvizsga.

KVK - Vizsgajelentkezési probléma

Kedves Hallgatók!

Több Kandós hallgató jelezte a mai napon, hogy a vizsgajelentkezési felületén hibát írt ki a Neptun. A hibajelzéseket továbbítottuk az SDA Informatikai Zrt. a Neptun fejlesztői felé, akik megoldották a problémát és a Neptun ezen funkciója 15:00-tól ismét helyesen működik.

Az okozott kellemetlenségért a fejlesztők elnézést kérnek.

Bilicska Csaba
Neptun csoport

Külföldi szakmai gyakorlat

Figyelem!
Ismét új külföldi szakmai gyakorlatos helyek az Óbudai Egyetem Erasmus oldalán, a friss híreknél! Erasmus ösztöndíjjal pályázhatók! A szakmai gyakorlatos helyekhez folyamatosan lehet beadni pályázatot, részleteket a Nemzetközi Mobilitási Központban, Tavaszmező u. 17, vagy e-mailben: projectoffice@uni-obuda.hu

http://erasmus.uni-obuda.hu/