2024. május

Tájékoztatás a SimplePay fizetési rendszert érintő tervezett fejlesztéséről

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy külső partnerünknél 2024. május 24-én (péntek) 23:30 és május 25. (szombat) 05:30 között tervezett rendszer-fejlesztési munkálatokat végeznek, amely egyes esetekben hatással lehet a SimplePay Online fizetés internetes kártyaelfogadási szolgáltatására.

Amennyiben a jelzett időtartam után is kártyaelfogadási problémákat tapasztal, akkor kérjük jelezze azt az ugyfelszolgalat@simple.hu e-mail címen.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Üdvözlettel,
a SimplePay csapata

OTP Fáy Alapítvány innovációs pályázat

Az OTP Fáy Alapítvány meghirdeti az

OTP FÁY OKTATÁSI INNOVÁCIÓS DÍJ 2024

pályázatot.

A díj célja elismerni, támogatni és népszerűsíteni az oktatási eszközök és módszertanok terén kiemelkedő gyakorlatokat, innovatív megoldásokat és kezdeményezéseket, amelyek pozitív hatással vannak a tanítás minőségére és fokozzák a tanulás eredményességét, valamint elősegítik a 21. századi kompetenciák elsajátítását.

2024/2025. évi Budapest Ösztöndíjprogram

Kedves Hallgatók!

Örömmel tájékoztatom, hogy Budapest Főváros Önkormányzata az idei évben ismét meghirdeti a Budapest Ösztöndíjprogramot (a továbbiakban: Program). A Program célja a közigazgatáson belüli hatékony és célirányos utánpótlás kinevelése, valamint az, hogy az ösztöndíjat elnyerők betekintést nyerjenek a Fővárosi Önkormányzat, az annak irányítása alá tartozó költségvetési szervek, illetve a Fővárosi Önkormányzat közfeladatot ellátó, közszolgáltatást végző gazdasági társaságai (a továbbiakban: fogadó szervezetek) tevékenységébe, megismertesse a helyi közigazgatás és a közszolgáltatások rendszerét.