2024. április

Pályázati felhívás - Horthy István élete

A KORMÁNYZÓHELYETTES - HORTHY ISTVÁN ÉLETE
pályázati felhívás

A Lakiteleki Népfőiskola és az IKoN Egyesület közös pályázati felhívásában hét témakörben várjuk Horthy István életének különböző mozzanatait feldolgozó dolgozatok rövid összefoglalóját. A szakmai zsűri pozitív bírálata esetén a pályázó felkérést kap arra, hogy munkáját tanulmány formájában is kidolgozza és a zsűri döntése alapján legjobbnak ítélt tanulmányok szerzőinek lehetőségük lesz, hogy munkájukat a Lakiteleki Népfőiskolán megrendezésre kerülő konferencián bemutassák.

Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 10.

Pályázat: Okoseszközök és a mesterséges intelligencia hatása a családi életre

PÁLYÁZAT FELSŐOKTATÁSI HALLGATÓK RÉSZÉRE

"Okoseszközök és a mesterséges intelligencia hatása a családi életre" címmel pályázatot hirdet a Pepita.hu Zrt. családi portál. Magyarországi alap-, mester- vagy osztatlan képzésében résztvevő, 40 évnél fiatalabb, aktív státuszú hallgatók pályázhatnak.

Beadási határidő: 2024. május 31.

A pályázat összdíjazása: 300.000 Ft

A pályázatról részletesen a https://pepita.hu/#osztondij oldalon tájékozódhat, valamint itt jelentkezhet a pályázatra.

5/2024. (IV.23.) rektori utasítás / Rector’s instruction No. 5/2024 (23 April)

5/2024. (IV.23.) rektori utasítás
az Óbudai Egyetemen az Egyetemi Sportnapot érintő oktatásszervezési kérdésekrőlRector’s instruction No. 5/2024 (23 April)
on educational organisation issues concerning the University Sports Day at Óbuda University

Magyar Diplomáciai Akadémia Diplomataképző Programja

Megnyílt a jelentkezés a Magyar Diplomáciai Akadémia Diplomataképző Programjára

Április 5-én elindult a jelentkezés a Diplomataképző Program ötödik évfolyamára. A program széleskörű, versenyképes képzést kínál azoknak, akik a magyar diplomáciai karban akarnak dolgozni, valamint a magyar nemzeti érdekeket szeretnék képviselni a világban.

Ujvári János diplomadíj-pályázat

Ujvári János diplomadíj-pályázat felhívás
a 2023/24 tanév tavaszi félévében végzős hallgatók részére

Az Ujvári János diplomadíj-pályázat célja segíteni a felsőoktatási tanulmányaik végéhez közeledő hallgatókat, hogy diplomadolgozatuk témáját megfelelő szakmai támogatás mellett szellemitulajdon-védelmi szempontból is megvizsgálják, és feltérképezzék az általuk választott téma szellemitulajdon-védelmi vonatkozásait, illetve oltalmazhatósági lehetőségeit.