2021. június

Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj (NFÖ) - 2021/2022. tanév - pályázati kiírás és eljárási rend

 A nemzeti felsőoktatási ösztöndíj 2021/2022. évi pályázatára a felsőoktatásért felelős miniszter felhívása megjelent.

Az Óbudai Egyetemen a nemzeti felsőoktatási ösztöndíj megpályázásának, elbírálásának rendje és feltételei az alábbi linken kerültek közzétételre 2021. június 15-én, az Óbudai Egyetem Hallgatói juttatási és térítési szabályzata 11. § alapján.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. július 14.

https://ti.uni-obuda.hu/nfo2021/

Budapest Ösztöndíj Program 2021/2022.

Budapest Főváros Önkormányzata az idei évben megújult formában hirdeti meg a Budapest Ösztöndíj Programot, melynek célja a közigazgatáson belüli hatékony és célirányos utánpótlás kinevelése, valamint az, hogy az ösztöndíjat elnyerők betekintést nyerjenek a Fővárosi Önkormányzat tevékenységébe, megismerjék a helyi közigazgatás és közszolgáltatások rendszerét.

Az új Program célkitűzése, hogy a pályázók olyan témában kutassanak, majd írjanak tanulmányt az ösztöndíjas tevékenységhez kapcsolódóan, ami újszerű, előremutató, Budapest Főváros Önkormányzata tevékenysége szempontjából releváns, illetve hasznosítható a továbbiakban.

Felsőoktatási Hallgatói Kutatói Ösztöndíj

A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány (a továbbiakban: Támogató) nyílt ösztöndíjpályázatot hirdet "Felsőoktatási Hallgatói Kutatói Ösztöndíj" elnyerésére.