2020. szeptember

Demonstrátori pályázati felhívás

Az Óbudai Egyetem - Oktatási Főigazgatóság - az Óbudai Egyetem demonstrátori rendszeréről szóló szabályzata (az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata III. kötet, az Óbudai Egyetem Hallgatói Követelményrendszerének 4. melléklete) alapján - pályázatot hirdet demonstrátori feladatkör betöltésére a 2020/2021 tanév I. félévére.

Verseny az egészségért programsorozat

Kedves Hallgatók!

Küldjük a legújabb videót a Verseny az egészségért programsorozat keretében. A legújabb videóink itt érhetők el:

...és ne feledjétek:

Play hard, take care!

Üdvözlettel:
Az Óbudai EFI csapata

K-MOOC 2020/21/1

Tisztelt Hallgatók!

Ebben a félévben is megnyitotta kapuit a K-MOOC!

A honlapon mindenki kedvére válogathat a kurzus kínálatban, a kurzusok mindenki számára ingyenesek, a költségtérítéses hallgatók számára is.

Ebben a félévben három újdonsággal indulunk.

O365/Teams fiók

Tisztelt Hallgatók!

Nagyon sok O365/Teams fiók létrehozására irányuló kérés érkezik közvetlenül az Informatikai Osztályra, amely okán szeretnénk jelezni azt, hogy O365 fiókot minden hallgató saját magának tud létrehozni, miután szabályosan beiratkozott, és a Neptun rendszerben a féléve aktív. A regisztrációt az https://o365.uni-obuda.hu felületen tudja elvégezni.

Figyelem! Ha valaki már korábban regisztrált, akkor újból nem tud regisztrálni. Ha elfelejtette a jelszavát, vagy a fióknevét, akkor az alábbi felületen, Neptun azonosítást követve tud új jelszót kérni: https://o365.uni-obuda.hu/secure

A O365/Teams felületre a portal.office.com oldalon tudnak belépni érvényes fióknév és jelszó birtokában.

Kandó Alapítvány - laptop pályázat

Az AUDI Hungária Zrt a Kandó Alapítványon keresztül az Óbudai Egyetemnek a gyakorlati oktatás fejlesztése céljából laptopokat adományozott.
Az előző félévhez hasonlóan, azok a hátrányos helyzetű hallgatók, akiknek az online oktatás megoldása nehézségeket okozhat pályázhatnak a következő félévre,  2020.09.20- 2021.01.31-ig.

Azok a hallgatók akik már nyertesek voltak és e lehetőséggel tovább élni szeretnének újra be kell adni a pályázatot.

Pályázatot kizárólag az Óbudai Egyetemmel aktív hallgatói jogviszonyban álló hallgató adhat be. Pályázni a Neptun rendszeren keresztül lehet.

Kulturális pályázat 2020/21/1. félévre

PÁLYÁZATI KIÍRÁS
AZ ÓBUDAI EGYETEM KULTURÁLIS TÁMOGATÁSOKAT ELBÍRÁLÓ BIZOTTSÁGA
PÁLYÁZATOT HIRDET
A 2020/2021. TANÉV I. FÉLÉVÉBEN
KULTURÁLIS TÁMOGATÁS ELNYERÉSÉRE

Sport pályázat 2020/21/1. félévre

PÁLYÁZATI KIÍRÁS
AZ ÓBUDAI EGYETEM SPORTTÁMOGATÁSOKAT ELBÍRÁLÓ BIZOTTSÁGA
PÁLYÁZATOT HIRDET
A 2020/2021. TANÉV I. FÉLÉVÉBEN
SPORTTÁMOGATÁS ELNYERÉSÉRE

Verseny az egészségért! - programsorozat

Kedves Hallgató!

A tanévvel együtt útjára indul az Óbudai Egyetem és a VEKOP-7.2.2-17-2017-00001 azonosítószámú projekt keretében létrehozott Óbudai Egészségfejlesztési Iroda (EFI) közös szervezésében a "Verseny az egészségért!" programsorozat, melyben a karok mérik össze aktivitásukat.

A járványhelyzetre való tekintettel, a küzdelem az online térben zajlik. A szorgalmi időszak első 5 hetében, hetente 2 rövid videóval jelentkeznek az EFI csapat tagjai. Többek között szó lesz a halogatásról, időmenedzsmentről, arról, hogy hogyan mozgassátok át a bokátokat, hogy bírjátok az esti bulit és még sok más izgalmas témáról.

Óbudai Egyetem - Jegyzetbolt