2019. szeptember

Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj pályázat 2019/20/1

Kedves Hallgatók!

Ismét egy remek lehetőség! Megjelent a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram 2019/20-as tanév 1. félévének pályázati kiírása.

A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj a Kormány által alapított ösztöndíj, melynek célja a magyarországi felsőoktatási intézményekben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló azon hallgatók támogatása, akik tanulmányaik ideje alatt eséllyel rendelkeznek arra, hogy olimpiai/paralimpiai versenyszámban Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai/ paralimpiai érmet szerezzenek.

Itt találjátok a részleteket: http://uni-obuda.hu/palyazat/mso

Erasmus tájékoztatók!!!

Kérdésed van? Szeretnél minél többet megtudni az Erasmusról?
Gyere el tájékoztató előadásainkra és Szilágyi Bettinától minden kérdésedre választ kapsz!

Tavaszmező utcai Campus: 2019.09.25. (szerda) 13.20-14.50, helyszín: TA 2. 204.
Bécsi úti Campus: 2019.09.26. (csütörtök) 13.30-15.10, helyszín: BA F05

Várunk szeretettel!

Mobilitási Osztály

Erasmus? Vágj bele!

Kedves Hallgató!

Újra itt az idő, hogy világot láss! Tanulj külföldön a következő, tavaszi félévben vagy végezd el szakmai gyakorlatod a kedvenc országodban.

Mit kell ehhez tenned?

Tájékozódj az elérhető helyekről és a benyújtandó dokumentumokról a http://erasmus.uni-obuda.hu oldalon!

Menj el a tájékoztató előadásokra vagy kérdezd volt Erasmusos szaktársaidat, kari koordinátorodat!

Válassz fogadó intézményt és nyújtsd be pályázati anyagodat 2019.09.16-10.07. között Erasmus+ tanulmányi vagy szakmai gyakorlati mobilitásra a kari koordinátorodnál.

Erasmus? Vágj bele!

Mobilitási Osztály
outgoing@uni-obuda.hu

Tájékoztató: MatLab szoftver telepítése és aktiválása

Kedves Hallgatók,

Az Óbudai Egyetem idén ősztől tovább biztosítja a MATLAB szoftverének oktatásban történő használatát. A megvásárolt licenc lehetővé teszi, hogy az összes egyetemi számítógépen, illetve a hallgatók, oktatók és dolgozók irodai, otthoni és hordozható számítógépein is jogtisztán használják ezt a szoftvert. A jelenlegi licenc egy évre szól, az egyetem szándéka, hogy folyamatosan megújítja, így biztosítva annak hosszabb távú használatát.

A leginnovatívabb szakdolgozat/diplomamunka pályázati kiírás

A LEGINNOVATÍVABB
SZAKDOLGOZAT/DIPLOMAMUNKA
PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Az ÓBUDAI EGYETEM
PÁLYÁZATOT HIRDET
AZ INNOVATÍV SZAKDOLGOZATOK/DIPLOMAMUNKÁK DÍJAZÁSÁRA

A pályázat célja

Az innovatív megoldásokat, eredményeket tartalmazó szakdolgozatok/diplomamunkák elismerése, a megvalósítás ösztönzése. A szakdolgozatban ismertetett megoldás, eredmény témáját illetően megkötés nincs, az vonatkozhat egy termék prototípusának megtervezésére, kifejlesztésére, egy piacképes szolgáltatás létrehozására, vagy dizájn projektre, az OECD Oslo Kézikönyvének széles definíciója1 szerint értelmezésben.

K-MOOC 2019/20/1

Tisztelt Hallgatók!

A K-MOOC keretében ebben a félévben is elindulnak az online kurzusok, három új kurzust indítunk (Ipari Robotok Kinematikája és Dinamikája, Mechanika, Nemzetközi emberi erőforrás menedzsment) a kurzuskínálat megtekinthető a K-MOOC weboldalán.
Még van lehetőség jelentkezni a kurzusokra, nemcsak az Óbudai Egyetem hallgatóinak, bárki tanulhat a K-MOOC keretében, a kurzusok mindenki számára ingyenesen elérhetőek (a költségtéritéses hallgatók számára is)!

A K-MOOC kereténben elvégzett kurzusokat szabadon válaszható tárgyként lehet elismertetni bármelyik képzésen (BSc, MSc, levelező, esti vagy távoktatás).

Álláshirdetés: RKK Tanulmányi Osztály

A Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Tanulmányi Osztályára keresünk főállású/vagy részmukaidős munkatársat tanulmányi ügyintéző munkakörbe.

Várható kezdés: 2019. október 14.

Feladatok:

Sport pályázat 2019/20/1. félévre

PÁLYÁZATI KIÍRÁS
AZ ÓBUDAI EGYETEM SPORTTÁMOGATÁSOKAT ELBÍRÁLÓ BIZOTTSÁGA
PÁLYÁZATOT HIRDET
A 2019/2020. TANÉV I. FÉLÉVÉBEN
SPORTTÁMOGATÁS ELNYERÉSÉRE

Kulturális pályázat 2019/20/1. félévre

PÁLYÁZATI KIÍRÁS
AZ ÓBUDAI EGYETEM KULTURÁLIS TÁMOGATÁSOKAT ELBÍRÁLÓ BIZOTTSÁGA
PÁLYÁZATOT HIRDET
A 2019/2020. TANÉV I. FÉLÉVÉBEN
KULTURÁLIS TÁMOGATÁS ELNYERÉSÉRE

Egyedülálló ingyenes részvételi lehetőség a Budapesten megrendező ITU Telecom World 2019 kiállításon

2015 után újra Budapesten rendezik meg, szeptember 9. és 12. között  az ITU Telecom World 2019 globális távközlési konferenciát.
A mai nappal nyitja meg kapuit a konferencia és kiállítás melyre a világ 130 országából mintegy 5-6 ezer vállalati képviselő, és több mint 200 kormányzati és iparági vezető vesz részt.