2018. november

2018. decemberi oktatási rend

Tisztelt Hallgató!

A 2018. évi munkanap-áthelyezésekből adódóan a 2018/19/1 félév oktatási és nyitva tartási rendje az alábbiak szerint alakul december hónapban.

2018. december 1. (szombat) munkanap (2018. december 24. helyett) – nappali munkarendű képzésben mintatanterv szerinti oktatás nem lesz, de az épületek nyitva tartanak.
2018. december 15. (szombat) munkanap (2018. december 31. helyett) - nappali munkarendű képzésben mintatanterv szerinti oktatás nem lesz, de az épületek nyitva tartanak.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy az Óbudai Egyetem épületei 2018. december 23. (vasárnap) és 2019. január 2. (kedd) között zárva tartanak.

Üdvözlettel:
Oktatási Főigazgatóság

GUESSS 2018

Kedves Hallgató!

Kérünk, vegyél részt egy kutatásban, hogy jobban megértsük pályaválasztási elképzeléseidet. Az online kérdőív kitöltésével egy nemzetközi kutatáshoz kapcsolódsz (GUESSS 2018), amely az egyetemi-főiskolai hallgatók vállalkozói attitűdjét méri. Az eredmények tökéletesíthetik a nektek nyújtott egyetemi szolgáltatásokat és a fiatal vállalkozókat érintő támogatásokat.
A kitöltők között (akik a kérdőív végére is elérnek) az ICO Zrt. jóvoltából kisorsolunk 3 db prémium Parker tollat egyenként 29 900 Ft értékben, valamint 10 db Moleskine ajándékcsomagot egyenként 5 500 Ft értékben (http://www.ico.hu/termekek/uzleti-ajandekok/). Ezen felül a Codecool a képzésére jelentkező és felvett kitöltők közül az első három jelentkezőnek a honlapján elérhető aktuális árakból 150 000 forintos tandíjkedvezményt ajánlott fel (https://codecool.hu/).
A kérdőív kitöltése 15-20 percet vesz igénybe. A részvétel önkéntes, az adatokat titkosan kezeljük, és csak összesítve használjuk fel. Mind az alkalmazott szoftver (Qualtrics), mind a lekérdezés során alkalmazott gyakorlatunk megfelel a legfrissebb általános adatvédelmi szabályoknak (GDPR).

A kérdőív az alábbi linkre klikkelve (CTRL+kattintás) érhető el:
https://tinyurl.com/guesss-hun

Ha többet szeretnél megtudni a GUESSS-ről, fordulj Sáfrányné Dr. Gubik Andreához (getgubik@uni-miskolc.hu) vagy Dr. Farkas Szilveszterhez (farkas.szilveszter@uni-bge.hu), vagy látogass el a kutatás honlapjára: http://www.guesssurvey.org/.

A kérdőív kitöltését köszönjük!

Miskolc, 2018. szeptember 19.

A kutatás magyarországi szervezői

Vizsgaterem kezelése

Kedves Hallgatók!

Neptun hiba miatt vizsgakiírásnál már foglalt teremhez nem lehet másik vizsgát megadni. Már jeleztük a hibát és dolgoznak a fejlesztők rajta, de csak új verzióval lesz javítva.
Addig is a második vizsgaalkalomhoz nem állítanak be a termet az intézeti adminisztrátorok. A vizsga leírás mezőjébe jelezik, hogy melyik teremben lesz megtartva az adott vizsga.

Tehát a Vizsgáknál vagy a "Termek" vagy a "Leírás" mezőben lesz megtalálható a vizsga terme. Amennyiben egyiknél sem található érték, akkor az intézeti adminisztrátort kell megkeresni.

Neptun Iroda

Nyelvi szintfelmérő felhívás

Tisztelt Hallgatók!

A nyelvtanárok nyelvi szintfelmérő vizsgát tartanak angol és német nyelvből azoknak, akiknek nincs nyelvvizsgájuk és szeretnék felvenni a szaknyelvi előkészítő tárgyat, illetve belső vizsgát angol nyelvből azoknak, akiknek van középfokú nyelvvizsgájuk, de nem angolból. A pontos időpontokat és helyszíneket ill. a jelentkezés módját megtalálják a csatolt fájlban >>

Ez a vizsga az E tantervesekre nem vonatkozik.

Félévzárás / Félévkezdés

A 2018/19. TANÉV 1. FÉLÉVÉNEK LEZÁRÁSÁHOZ, ILLETVE A 2018/19. TANÉV 2. FÉLÉV ELŐKÉSZÍTÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ FELADATOK ÉS ELJÁRÁSI ELŐÍRÁSOK IDŐÜTEMEZÉSE

Elfogadta az Oktatási Bizottság 2018. november 19-i ülésén (elektronikus szavazás)

A teljes szabályzat megtekinthető >>>

Az Elektronikus és Digitális Tananyagok Irodája főállású munkatársat (Moodle asszisztens) keres, a Moodle rendszer működtetéséhe

A Elektronikus és Digitális Tananyagok Irodája (EDTI) Igazgatójának irányítása mellett a következő feladatokat kell ellátnia:

  • támogatás nyújtása az oktatók és hallgatók számára a napi felhasználói problémák megoldásában,
  • részvétel a kurzus összevonások megvalósításában,
  • a beérkező e-mailok megválaszolása,

Pályázati feltételek:

  • kiváló kommunikációs készségek
  • felhasználói szintű levelező rendszerek és MS Office (irodai alkalmazások, kiemelten excel ismeret).

Előnyt jelent:

Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2019

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2019. évi pályázati fordulójában a pályázatok benyújtásának határidejét 2018. november 6-ról 2018. november 13-ra módosította.

A pályázatok beadási határideje: 2018. november 13.

Az EPER-Bursa rendszerben (https://bursa.emet.hu/PALY/PalyBelep.aspx) kitöltött, vonalkóddal ellátott és kinyomtatott pályázatokat a szükséges mellékletekkel együtt az állandó lakóhely szerinti illetékes önkormányzathoz nyújthatják be a pályázók, amennyiben a települési önkormányzat csatlakozott a Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2019. évi fordulójához.

Gólyabál

Kedves Hallgató!

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani az idén is megrendezésre kerülő OE Gólyabál rendezvényt, ahol egyetemünk összes kara képviselteti magát!
Látogass el Te is a félév legnívósabb hallgatói rendezvényére!
Válts kedvezményesebben jegyet online. Vagy bízz a szerencsében és nyerj páros belépőt!
Játssz a Facebook eseménynél.
 
► Programbontás ◄