2016. szeptember

Nyelvi szintfelmérő felhívás

Kollégiumi Díjmérséklési Pályázat 2016/17 tanévre

Az Óbudai Egyetem Hallgatói Önkormányzata és az Oktatási Főigazgató megállapodása alapján a Diákjóléti Bizottság kollégiumi díj méréséklésre pályázatot hirdet a kollégumi jogviszonnyal rendelkező, nappali tagozatos hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű hallgatók számára.

A pályázatot elektronikus formábana http://palyazatok.hok.uni-obuda.hu kell kitölteni. A kitöltött kollégiumi díjmérséklés pályázati űrlapot kinyomtatva a telephelyileg illetékes Hallgatói Központban kell leadni.

Az elektronikus űrlap a Pályázati lehetőségek fül alatt érhető el.

Álláshirdetés

Figyelem!

Neptun csoportba keresünk főállású munkatársat Neptun adminisztrátori feladatok ellátására. Amennyiben jelentkezni szeretnél, küldj fényképes Önéletrajzot a bilicska.csaba@ka.uni-obuda.hu e-mail címre vagy juttasd el a Neptun csoporthoz. A levél tárgya "Neptun pályázat" legyen.

Feladatok:

Külföldre mennél tanulni vagy szakmai gyakorlatra?

A legújabb ösztöndíj programokról, pályázati lehetőségekről és feltételekről összegyetemi tájékoztatót tartunk 2016. szeptember 15-én a Bécsi úti és szeptember 20-án a Tavaszmezői campus-on.

Gyere el Te is!

 

Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj 2016/17/1

A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj (a továbbiakban: ösztöndíjprogram) a Kormány által alapított ösztöndíj, melynek célja a magyarországi felsőoktatási intézményekben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló azon hallgatók támogatása, akik tanulmányaik ideje alatt eséllyel rendelkeznek arra, hogy olimpiai/paralimpiai versenyszámban Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai/ paralimpiai érmet szerezzenek.