2016. február

Nyelvi szintfelmérő felhívás

Erasmus tájékoztató

Találd meg az utadat!

A 2016/2017. tanévben Erasmus+, Nemzetközi kreditmobilitás és a Campus Mundi keretében tölthető külföldi szakmai gyakorlatokról és tanulmányokról tájékoztatót tartunk szerdán, 2016. március 2-án 15:20 órai kezdettel a Tavaszmező 16-18. (új épület - TG) F17. földszinti előadójában.

Mindenkit szeretettel várunk!

KULTURÁLIS Pályázat 2015-2016/II.

Az Óbudai Egyetem Kulturális Támogatásokat Elbíráló Bizottsága ebben a félévben is pályázatot hirdet kulturális tevékenységek szervezésére. Főképp az egyetem keretei között a hallgatók részére szervezett illetve nyújtott: kulturális tevékenységre, rendezvényszervezésre, karrier,- életviteli-és tanulmányi tanácsadásra.

A pályázat célja, hogy segítséget nyújtson művészeti, kulturális célú öntevékeny csoportok számára programjaik megvalósításához.

SPORT Pályázat 2015-2016/II.

Az Óbudai Egyetem Sporttámogatásokat Elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet, hogy az egyetem segítséget nyújtson a hallgatói sporttevékenységekhez, valamint támogassa a sportrendezvények, versenyek rendezését, különös tekintettel az Óbudai Egyetem hallgatói csoportok, közösségek szervezett testnevelési oktatáson kívüli sportfoglalkozásaira.

A pályázat beadása: weboldalon kell kitölteni és elküldeni, illetve 2 db kinyomtatott, eredetiben aláírt példányt személyesen leadni.

IMEC ELŐADÓI ÖSZTÖNDÍJ – PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Az Independent Media Education Center pályázatot ír ki a 2016. február 24-én induló „Marketingkommunikáció a gyakorlatban” című képzésén való térítésmentes részvételre.

Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram

Jelentkezési felhívás a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogramban való részvételre a 2015/2016. tanév 2. félévben.

A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj a Kormány által alapított ösztöndíj, melynek célja a magyarországi felsőoktatási intézményekben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló azon hallgatók támogatása, akik tanulmányaik ideje alatt eséllyel rendelkeznek arra, hogy olimpiai/paralimpiai versenyszámban Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai/paralimpiai érmet szerezzenek.

Erasmus tájékoztató a 2016/17-es tanévre jelentkezőknek!

Figyelem!

Erasmus tájékoztató a 2016/17-es tanévre jelentkezőknek!
Több pénz, több lehetőség!!!!
Mindenkit várunk, minden szak, minden tagozat hallgatóját!!! És annak is most kell jönnie, aki a csak 2017 tavaszi félévében menne!
Lehetőség van még friss diplomás szakmai gyakorlatra azoknak, akik 2016 tavaszi félév végén szerzik meg a diplomájukat – várjuk tehát a jelenleg utolsó féléveseket is!!!!

Időpont: 2016. február 10, szerda 17:00

Helyszín: Tavaszmező utca 12-14, új épület, fszt. 17