2016. január

New Challenges in the 21st Century

Dear Students,

You can register for the "New Challenges in the 21st Century" subject for the spring semester through the Neptun. The lessons will be held between 25-28th April in the frame of a one block teaching.

For more details visit the official website of the subject!

http://kgk.uni-obuda.hu/english/international-week/for-students

OE TÜV képzés 2015.16 II. félév

Tisztelt Hallgatónk!

Az Óbudai Egyetem- TÜV Rheinland Tudásközpontja a 2015/16 II. tanévre ismét meghirdeti nagysikerű képzéseit.
A TÜV Rheinland Egyetemi Tudásközpont célja naprakész szakmai ismereteket átadni a Hallgatók számára, oly módon, hogy az könnyen tanulható és élvezetes legyen. Képzéseink során az elméleti megalapozottság, a gyakorlati alkalmazhatóság és a szemléletformálás követelményét egyaránt igyekszünk kielégíteni.

A változó gazdasági, munkaerő-piaci környezethez igazodva állítottuk össze képzéseinket, melyek során az alábbi témakörökben referensi, auditori és menedzseri személytanúsítványokat szerezhetnek a résztvevők:

OE-TÜV képzés 2016 I. féléves képzési sorozat

Tisztelt Végzett/ Végzős Hallgatók!

Az Óbudai Egyetem Szenátusa az egyik leginnovatívabb nemzetközi tanúsító céggel megalakította a TÜV Rheinland Egyetemi Tudásközpontot, amelynek létrehozásával az OE célja naprakész szakmai ismereteket átadni a jelenlegi és végzett hallgatók számára, oly módon, hogy az könnyen tanulható és gyakorlatias legyen.

A TÜV Rheinland Egyetemi Tudásközpont a mérnöki kutatást, az oktatást, a fejlesztést, az innovációt segítő, azok eredményeit menedzselő, az Egyetemi Kutató és Innovációs Központ keretein belül működő, önállóan gazdálkodó szervezeti egység, amely szolgáltatásaival segíti az ipari tudás, a TÜV Rheinland know-how oktatásban történő hasznosulását.

Neptun szerver karbantartás

Kedves Neptun Felhasználók!

A Neptun adatbázis szerver karbantartása vált szükségessé, amit még a tárgyfelvételi időszak megkezdése előtt el kell végezni. A karbantartás idejére teljesen le kell állítani a webszervereket, ez idő alatt a Neptun rendszer nem lesz elérhető!

Leállás ideje: 2016. január 8. péntek 14:00-tól várhatóan 6-8 órán keresztül

Mindenki megértését és türelmét kérnénk.
K
öszönjük.

Üdvözlettel:
Bilicska Csaba
Neptun csoportvezető