2014. október

Egyetem Bora díszdoboz

Tisztelt Hallgatók!

Engedjék meg, hogy kivételesen egy a tanulmányaikhoz nem kötődő ügyben zavarjam Önöket. Vincze Zsolt vagyok, az RKK végzős hallgatója, szakdolgozatom és TDK dolgozatom keretében az Egyetem Borához tervezek díszdobozt. Annak érdekében, hogy a csomagolás végső megjelenése és dizájnja tükrözze az egyetem hallgatóinak elképzeléseit, arra kérném, Önöket töltsék ki az alábbi linken elérhető kérdőívet.

https://docs.google.com/forms/d/1PpRGqRw4AVEl5d_sk_SAhLyZPRKQAQiESsRRx8u1nzw/viewform?usp=send_form

Kérem, szánjanak rá öt percet és segítség a munkámat.

Köszönettel,
Vincze Zsolt

Neptun - Informatika a látássérültekért

Az SDA Informatika Zrt. büszkén tájékoztatja az Neptun Egységes Tanulmányi Rendszer felhasználóit, hogy az "Informatika a látássérültekért" Alapítvánnyal történt sikeres együttműködésünk eredményeként megvalósult fejlesztéseknek köszönhetően a Neptun rendszert az Alapítvány képernyőolvasó szoftverekkel kompatibilisnek találta és ezt tanúsítvány kiállításával igazolja.

A képernyőolvasó programokkal való kompatibilitás fontosságát az SDA Informatika Zrt. a jövőben is kiemelt figyelemmel kezeli, cégünk bízik benne, hogy látássérült felhasználóink számára a tanúsítvány megszerzéséhez létrejött fejlesztések segítséget nyújtanak a hétköznapi felhasználás során.

Mindenkinek, akit Hong Kong és egy ottani projektmunka érdekelhet!

2014. október 15-én, szerdán 9:15-kor tájékoztató hong kong-i ösztöndíjas lehetőségekről. A tájékoztatóra a BGK, KVK és NIK érdeklődő BSc és MSc hallgatóit várjuk.
Színhely: Bánki kar, tanácsterem, Népszínház utca 8. A tájékoztató nyelve angol.
A jelentős összegű ösztöndíjat szerencsés esetben a Hong Kong University of Science and Technology biztosítja, projektekre. Az egyetem oktatási nyelve angol.
http://www.ust.hk/
Mindenkinek, akit akár most, akár a későbbiekben érdekelne a lehetőség! Most van itt az onnan érkező delegáció, tehát most lehet megtudni a legtöbbet az esetleges részletekről!!!

Két nap az innováció jegyében! Október 16-17., Innotrends Hungary 2014

 

A Nemzeti Innovációs Hivatal főszervezésében az idén is megrendezésre kerül az Innotrends Hungary nemzetközi KFI konferencia és startup kiállítás.
Két nap az innováció jegyében! 16 szekció, 100 előadás, startup kiállítás és innovatív technológiákkal készülő finom falatok várnak Rád 2014. október 16-17-én Budapesten, az Akvárium Klubban.
A részvételed díjmentes!
Dátum: 2014. október 16-17., de. 9.00-19.00 között
Helyszín: Budapest, Akvárium Klub (Erzsébet tér)
Részletes program és regisztráció: www.nih.gov.hu/innotrends

Nyelvi szintfelmérő felhívás

Tisztelt Nappali tagozatos Hallgatók!

Szintfelmérő vizsgát és belső házi vizsgát tartanak a nyelvtanárok a 2014. október hónapban angol és német nyelvből.
Jelentkezni elektronikusan, a nyelvvizsga@rh.uni-obuda.hu e-mail címen Lődi Hajnalkánál lehet, 2014. október 11. (szombat) 12.00 óráig!

Részletek a csatolt fájlban.