2013. november

Trendence Graduate Barometer Europe (GBE)

Hasznos információk és még nyeremények is? - Kérdőív a karrierről és az oktatásról

Kedves Hallgató!

Szeretne közel 500 €-t nyerni? Szeretné megtudni, hogyan gondolkodnak európai diáktársai? Szeretne véleményednek hangot adni, és legfőképpen szeretné, ha véleménye meghallgatásra is találna?

Üdvözöljük a 2014-es trendence Graduate Barometer Europe (GBE) hallgatók körében végzett felmérés oldalán. A kérdőív kitöltése online történik, a válaszadás gyors és egyszerű.

A kérdőív kitöltéséhez klikkelje ide: www.trendence-gradbarometer.eu

Karbantartás

Kedves Hallgatók!

2013. november 22-én pénteken rendkívüli karbantarás miatt 12:00 órától az Informatikai Osztály szolgáltatásai nem lesznek elérhetőek, előreláthatólag 15:00 óráig.

A karbantartás érint minden központi szolgáltatást, így nem lesznek elérhetőek a weboldalak, a levelezés, a Neptun és Poszeidon sem. Az Óbudai telephelyen a karbantartás érinti a hálózati szolgáltatásokat is.

Üdvözlettel:
Informatikai Osztály

Szintfelmérő felhívás

Tisztelt Nappali tagozatos Hallgatók!

Szintfelmérő vizsgát és belső házi vizsgát tartanak a nyelvtanárok a 2013. decemberben angol és német nyelvből a csatolt tájékoztató alapján.

Közigazgatási Ösztöndíj

Kedves Hallgatók!
Ezúton szeretnénk Titeket tájékoztatni, hogy a Magyar Közigazgatási Ösztöndíj Program jelentkezési határideje: 2013. november 22.
Bővebb információt az Ösztöndíj Programról a http://www.kozigosztondij.gov.hu/ oldalon olvashattok.
Várjuk jelentkezéseiteket!

Szakmai - Tudományos Műhely

Atomenergia és/vagy Napenergia?

Előadó: Dr. Rácz Ervin Ph.D. egyetemi docens (ÓE KVK)

Időpont: 2013. november 27. (szerda) 18:00 óra

Gondolatébresztő: Földünk lakosságának energia felhasználása illetve energia igénye a XXI. században tovább fog növekedni. Milyen energiatermelési módszerekre alapozzuk a jövő energiatermelését? Már meglévő, jól ismert energiaforrásokra? Pl.: a napfényhez közvetlenül kötődő megújuló energiaforrásokra, vagy atomenergiára? Esetleg valamely lehetséges új energiaforrásra? Ezt a kérdéskört járja körül az előadás.

 

Félévzárás / Félévkezdés

A 2013/14. TANÉV 1. FÉLÉVÉNEK LEZÁRÁSÁHOZ, ILLETVE A 2013/14. TANÉV 2. FÉLÉV ELŐKÉSZÍTÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ FELADATOK ÉS ELJÁRÁSI ELŐÍRÁSOK IDŐÜTEMEZÉSE
A teljes szabályzat megtekinthető >>> 

Nyelvi szintfelmérő eredmények

Az alábbi neptun kódú hallgatók teljesítettek SIKERES szaknyelvi előkészítő szintfelmérő vizsgát vagy belső nyelvvizsgát a 2013. október 14-18. közötti vizsgákon!
Azon hallgatók, akik nem szerepelnek itt azoknak vagy nem sikerült a vizsgája, vagy nem jelentek meg!