2013. március

Nyelvvizsga eredmények

Az alábbi neptun kódú hallgatók teljesítettek SIKERES szaknyelvi előkészítő szintfelmérő vizsgát vagy belső nyelvvizsgát 2013. március 4-8. közötti vizsgákon!
Azon hallgatók, akik nem szerepelnek itt azoknak vagy nem sikerült a vizsgája, vagy nem jelentek meg!

Már csak napok vannak hátra a márciusi Diákhitel igénylési határidőig

Még hat napig, március 18-ig adhatja le Diákhitel igénylését az, aki április 15-ig pénzhez szeretne jutni. A kizárólag képzési költségre fordítható Diákhitel2 felvehető összeg legfeljebb akkora, amekkora a hallgató intézmény felé fennálló fizetési kötelezettsége. A Diákhitel2 kamata, az állami kamattámogatásnak köszönhetően 2%. A Diákhitel1 szabad felhasználású hitel felvehető maximuma havi 50 ezer forint, kamata az eddigi legalacsonyabb, 7,75%. Diákhitelt igényelni csak elektronikusan lehet, részletek a www.diakhiteldirekt.hu oldalon.

Jánossy Ferenc Emlékkonferencia 2013 - "A polgárok európai éve"

Tisztelt Hallgató!

Szakkollégiumunk idén már 7. alkalommal rendezi meg Emlékkonferenciáját, amelynek idén egy az Európai Unió által is felkarolt témát választottunk mottójául, ami a következő:

"A polgárok európai éve"

E témát az Európai Unió helyezte a 2013-as év középpontjába a Maastrichti szerződés aláírásához kötött európai polgárság 20. évfordulójára tekintettel.