2012. november

Pénzügyi tartozások rendezése

Tisztelt Hallgatók!

Vizsgajelentkezését korlátozni fogjuk azon hallgatóknak, akiknek 2012.11.30-án lejárt határidős aktív befizetési kiírása van. Kérném, hogy akinek tartozása van az legkésőbb 2012.11.29-ig rendezze azt.

A kiírt tételek megtekinthetők a Pénzügyek/Befizetés menüpontban. A megjelenő ablakon a megfelelő szűrés kiválasztásával listázhatja ki a tételeket. Mód van a félévek kiválasztása mellett a pénzügyi tételek státuszának leszűrésére is.
Státuszok:

Aláíráspótlások határideje

Kedves Hallgatók!

A levelező és távoktatás képzésen résztvevő hallgatók érdekében pontosítottuk a félévzárási szabályzatban az aláíráspótlások határidejére vonatkozó részt az alábbiak alapján:
"1. Aláírás és évközi jegy pótlása nappali tagozatos hallgatók esetében legkésőbb 2013. január 11. (péntek)
2. Aláírás és évközi jegy pótlása esti, levelező és távoktatás tagozatos hallgatók esetében legkésőbb 2013. január 12. (szombat)"

Neptun csoport

Módosult a Félévzárási/Félévkezdési szabályzat

FIGYELEM!

Az Oktatási Bizottság a 2012. november 6-i ülésén elfogadott változatot, a Rektori Tanács takarékossági okok miatt, 2012. november 19-i határozatával módosította, amellyel a Hallgatói Önkormányzat egyetértett.

Legfontosabb változások:

Aláírás és évközi jegy pótlása legkésőbb 2013. január 11.

A vizsgaidőszak: 2012. december 17. (hétfő) - 2013. február 2. (szombat)

2012. december 24 - 2013. január 6. között az egyetem zárva tart!

Kiemelten fontos a Tanulmányi és vizsgaszabályzat 25.§ 1. pontjának "Tantárgyanként legalább három vizsgaidőpont kiírása kötelező és ebből egyet a vizsgaidőszak utolsó hetére kell tenni." maradéktalan betartása.

Banki állomány beolvasásának első napja 2013-ban: 2013. január 7. (hétfő)

A teljes szabályzat megtekinthető >>> 

Már csak pár nap van hátra a novemberi Diákhitel igénylésből

Még három napig, november 15-ig igényelhet Diákhitelt az, aki még idén pénzhez szeretne jutni. A kizárólag képzési költségre fordítható Diákhitel2 felvehető összegének nincs felső határa, akkora kölcsönhöz juthat az állami részösztöndíjas és önköltséges képzésben résztvevő hallgató, amekkora az intézmény felé fennálló fizetési kötelezettsége. A Diákhitel1 szabad felhasználású hitel felvehető maximuma az idei évtől az állami ösztöndíjasok számára is havi 50 ezer forint. Diákhitelt igényelni az idei tanévtől csak elektronikusan lehet, részletek a www.diakhiteldirekt.hu oldalon.

Félévzárás / Félévkezdés

A 2012/13. TANÉV 1. FÉLÉVÉNEK LEZÁRÁSÁHOZ, ILLETVE A 2012/13. TANÉV 2. FÉLÉV ELŐKÉSZÍTÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ FELADATOK ÉS ELJÁRÁSI ELŐÍRÁSOK IDŐÜTEMEZÉSE

A teljes szabályzat megtekinthető >>>