2012. szeptember

Kulturális pályázat 2012-13-as oktatási év I. félévére

Az Óbudai Egyetem Kulturális Támogatásokat Elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet kulturális tevékenységek szervezésére, különös tekintettel az egyetem keretei között a hallgatók részére szervezett illetve nyújtott: kulturális tevékenységre, rendezvényszervezésre, karrier,- életviteli-és tanulmányi tanácsadásra.
A pályázat célja, hogy segítséget nyújtson művészeti, kulturális célú öntevékeny csoportok számára programjaik megvalósításához, valamint lehetőséget kívánunk teremteni egyéni hallgatók művészeti tevékenységéhez, bemutatkozásához. Továbbá cél a kulturális események: koncertek, múzeumok, színházi programok megtekintésével a művészeti ágak megismerésének támogatása.

SKIP: Jakabos Zsuzsanna interjúval!

Mi az az öt dolog, amit nem hagyhatsz ki Szegeden? Tudod, mi a víz alatti rögbi? Érdekel az energiatakarékosság? Ha nyitott szemmel jársz a világban és komolyabban szeretnél foglalkozni emberekkel, karrierrel, kultúrával, sporttal, utazással, környezetvédelemmel és pénzügyekkel, akkor a SKIP havonta megjelenő online, interaktív magazin neked készült.