2011. október

4/2011. Rektori Utasítás a 2011. november 17-i Rektori Szünetről

Az elmúlt évek hagyományai alapján 2011. november 17-én, 13.30 órai kezdettel kerül megrendezésre az Óbudai Egyetemen a XXXVI. Tudományos Diákköri Konferencia.

A Tudományos Diákköri Konferencia zavartalan lebonyolítása, az előadó hallgatók és oktatók, valamint az adott szekció előadásai iránt érdeklődők részvételi lehetőségének biztosítása érdekében

2011. november 17-én, a 7. tanítási órától, azaz 13.30-tól a nappali tagozatos hallgatók részére tanítási szünetet rendelek el.

Emlékeztetőül ismételten felhívom a figyelmet a munkarendi változásokra. 2011. október 31. munkaszüneti nap, amely 2011. november 5-én kerül ledolgozásra, hétfői órarend szerint.

Budapest, 2011. október 28.

Prof. Dr. Rudas Imre

Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján szervezett tudományos vizsgálat

Kedves Hallgató!

Ezúton szeretnénk meghívni a Semmelweis Egyetem Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján szervezett tudományos vizsgálatban való részvételre.

Diákigazolvány igénylés megváltozott menete

1)
A diákigazolvány-igénylést a hallgatói felületről, a Neptun rendszeren keresztül elektronikusan (a), valamint a hagyományos lapot is felhasználva és a Tanulmányi osztályon leadva (b) lehet elindítani.

a)
Hallgatóként belépve a Neptun rendszerben az Ügyintézés/Diákigazolvány igénylés felületen, az "Új felvitel" gomb megnyomásával indítható el az igénylés.
Jelen verzióban a kitöltendő adatok: