2011. szeptember

Sportpályázat

Az Óbudai Egyetem Sporttámogatásokat Elbíráló Bizottsága  pályázatot hirdet, amivel az egyetem segítséget nyújtana a hallgatói sporttevékenységekhez, valamint támogatná a sportrendezvények, versenyek rendezését, különös tekintettel az ÓE hallgatói csoportok, közösségek szervezett testnevelési oktatáson kívüli sportfoglalkozásait.
Pályázat leadás határideje: 2011.  október 11. (kedd) 15 óra
Hely: ÓE KANDÓ Kar, HTI 1084 Budapest, Tavaszmező u. 17. C ép. 501.
Határidő után érkező pályázatot nem fogadunk el!

Baden-Württemberg napok az Óbudai Egyetemen

Mindenkinek, aki németül, vagy angolul tud, és Erasmus ösztöndíjjal szeretne külföldön tanulni, szakmai gyakorlatra menni!!!

7 német főiskola és a Baden-Württemberg International szervezet képviselői segítenek, hogy mindenki meghozhassa a helyes döntést, legyen BSc, vagy MSc hallgató, bármilyen szakon - mindenre van kínálat!

Kulturális pályázat

FIGYELEM!
Módosult a beadási határidő!
 
Kulturális pályázat
2011-12-es oktatási év I. félévére

Az Óbudai Egyetem Kulturális Támogatásokat Elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet kulturális tevékenységek szervezésére különös tekintettel az egyetem keretei között a hallgatók részére szervezett illetve nyújtott: kulturális tevékenységre, rendezvényszervezésre, karrier,- életviteli-és tanulmányi tanácsadásra.
A pályázat célja, hogy segítséget nyújtson művészeti, kulturális célú öntevékeny csoportok számára programjaik megvalósításához, valamint lehetőséget kívánunk teremteni egyes hallgatók művészeti tevékenységéhez, bemutatkozásához. Továbbá cél a kulturális események: koncertek, múzeumok, színházi programok megtekintésével a magasabb művészetek megismerésének támogatása.
Pályázat beadási határideje: 2011. október 11. kedd, 12 óra

Diákhitel Engedményezés

Kedves Hallgatók!

Diákhitel engedményezés az egyetemen található Hallgatói Központokban igényelhető.

Bővebben: http://web.ehsz.hu/