2009. május

Tárgyfelvétel 2009/10. tanév 1. félévére

A hallgatók előzetesen vehetnek fel tárgyakat és jelentkeznek kurzusokra a hallgatói információs rendszerben a vizsgaidőszak utolsó napja plusz egy hét, azaz 2009. június 19-ig.

A Neptun rendszer túlterhelését elkerülendő karonként eltérő időpontban lehet először tantárgyakat és kurzusokat felvenni:

BGK június 2. 8:00 órától
RKK június 3. 8:00 órától
KVK június 4. 8:00 órától
KGK június 5. 8:00 órától
NIK június 8. 8:00 órától

Oktatói web

Tisztelt Oktatók!

A Neptun rendszer új verziójában már nem elérhető a régi oktatói webes felület. Az SDA Kft. ezt már nem fejleszti tovább, csak az új oktatói web felületet.
A http://www.neptun.bmf.hu/ oldalon a https://neptun.bmf.hu/oldneptun/ link inaktívvá vált már korábban.

Áramszünet

Kedves Neptun Felhasználók!

A mai napon 2009. május 18-án 12:30-tól várhatóan 15:00-ig áramszünet lesz a Bécsi úti épületben. Az áramszünet ideje alatt nem lesz elérhető a Neptun rendszer. A biztonság érdekében 12:15-kor leállítjuk a szolgáltatásokat.
Sajnos a tegnapi nap folyamán az ELMÜ szakembereinek nem sikerült befejezniük a teendőiket, ezért szükséges az ismételt áramszünet.

Neptun csoport

Vizsgáról lejelentkezés

Kedves Hallgatók!

Az Oktatási Igazgató Úr döntése értelmében azt a hallgatót, aki a tegnapi áramszünet miatt nem tudott lejelentkezni a mai vizsgájáról  és ezt jelzi a vizsgáztatónak vagy az Intézeti Netun Adminisztrátornak törölni kell a mai vizsgalapról.
A törlés csak a mai napon (2009. május 18.) tartott vizsgákra vonatkozik!

Bilicska Csaba
Neptun csoport

Áramszünet+Neptun leállás

Kedves Neptun Felhasználók!

A hétvégi áramszünet miatt 2009. május 16. (szombat) 18:00-tól 2009. május 18. (hétfő) 8:00-ig nem lesz elérhető a Neptun rendszer.
Türelmüket és megértésüket köszönjük.

Neptun csoport

TVSZ és TTSZ változások

FIGYELEM!

"BMF Tanulmányi és vizsgaszabályzata" és a "BMF Hallgatók részére nyújtható támogatások és az általuk fizetendő díjak és térítések szabályzata" megváltozott.

A változások megtalálhatók a Szabályzatok, tájékoztatók menüpont alatt.