2009. február

Sportpályázat

A Budapesti Műszaki Főiskola Sporttámogatásokat Elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet, amivel a főiskola segítséget nyújtana a hallgatói sporttevékenységekhez, valamint támogatná a sportrendezvények, versenyek rendezését, különös tekintettel a BMF hallgatói csoportok, közösségek szervezett testnevelési oktatáson kívüli sportfoglalkozásait.

Kulturális pályázat

A Budapesti Műszaki Főiskola Kulturális Támogatásokat Elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet kulturális tevékenységek szervezésére különösen a főiskola keretei között a hallgatók részére szervezett illetve nyújtott: kulturális tevékenység, rendezvényszervezés, karrier - tanácsadás, életviteliés tanulmányi tanácsadás.
A pályázat célja, hogy segítséget nyújtson művészeti, kulturális célú öntevékeny csoportok, egyének, hallgatói csoportok, kollégiumok kultúra közvetítő szerepéhez.

Bővebb információ a pályázati kiírás csatolt dokumentumaiban található.

Szabóné Csik Erzsébet

Erasmus tájékoztató

Figyelem!

Megjelent a jövő tanévre szóló Erasmus pályázat! Részletek a BMF Erasmus honlapján - http://erasmus.bmf.hu.
Tájékoztató, kérdezz-felelek  a pályázat beadásásval kapcsolatban:
2009. február 19., csütörtök 18 óra.
Helyszín: Tavaszmezõ utca 15, fszt. 8, OLC labor
Minden érdeklődőt szeretettel várunk.


KGK hallgatók figyelem!

A skóciai Erasmus tanulási lehetőségekről tart tájékoztatót Gordon Biggs, a Moray College Erasmus koordinátora.
Időpont: 2009. február 23., 16 óra
helyszín: Tavaszmező utca 17, I. em. Tanácsterem (Teremszám: 122)

Matematika verseny

Tisztelt matematika-kedvelő hallgatók!

Egy főiskolai matematikaversenyt szervezünk, melyen részt vehet minden nappali tagozatos elsődiplomás hallgató (bármely évfolyamról), aki kedvet érez a megmérettetéshez. Háziversenyünk 2009. február 24-én kedden 17 órakor lesz a BMF-BGK (Népszínház u. 8.), 2. emelet 252. teremben. A verseny nem kíván meg a főiskolai első féléves tananyagon túlmutató felsőfokú matematikai ismereteket, és karonként értékeljük. További információkat a versenyfelhívásban találnak.

Neptun terem megszűnés

Kedves Hallgatók!

2009. február 2-tól megszűnt a Kiscelli utcában lévő Neptun terem. A terem várhatóan oktatási célokat lát el, Neptunozni már nem lehet az ottani számítógépeken.

Neptun csoport