2008. szeptember

Marketing és minőségügyi felmérés 2008.

Kedves sikeresen felvételizett Hallgatónk!

A Budapesti Műszaki Főiskola a sikeres felvételizők körében felmérést készít a jelentkezés okairól, a főiskola megítéléséről, a tájékoztatás minőségéről. Az összegyűjtött információk segítségével jobban tudjuk szervezni a leendő felvételizők tájékoztatását, a főiskola megismertetésének folyamatát.

Kérjük, értelemszerűen töltse ki a kérdőívet, hogy az adatok feldolgozása zökkenőmentesen megtörténhessen. A kérdőív elérhető Neptun rendszerbe belépve az Ügyintézés / Véleményezés menüpont alatt.
Köszönöjük együttműködését.

A Budapesti Műszaki Főiskola vezetése

Kulturális pályázat

A Budapesti Műszaki Főiskola Kulturális Támogatásokat Elbíráló Bizottsága  pályázatot hirdet  a BMF JUTTÉRT szabályzat 18.§ -a alapján :  "a főiskola keretei között a hallgatók részére szervezett illetve nyújtott kulturális tevékenység, rendezvényszervezés, karrier-tanácsadás, életviteli és tanulmányi tanácsadás". témákban. A kulturális bizottság törekvése, hogy a főiskolán  működő öntevékeny művészeti csoportokat felkarolja, valamint lehetőséget biztosítson tehetséges hallgatók illetve hallgatói csoportok részére a  bemutatkozásra a főiskola előtt.

Sportpályázat

A Budapesti Műszaki Főiskola Sporttámogatásokat Elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet, amivel a főiskola segítséget nyújtana a hallgatói sporttevékenységekhez, valamint támogatná a sportrendezvények, versenyek rendezését-különös tekintettel a BMF hallgatói csoportok, közösségek szervezett testnevelési oktatáson kívüli sportfoglalkozásait.

Erasmus - Furtwangen

Kandós, Keletis és Neumann karos hallgatók figyelmébe!

Szeretnél te is 80 fölött lenni?
Eddig ugyanis 80 hallgatónk tanult Erasmus ösztöndíjjal a Furtwangeni főiskolán!
Ha úgy érzed, hogy neked is ott a helyed, gyere el 2008. szeptember 22-én délután a Furtwangen fotókiállításra, és utána a kinti tanulási lehetőségekről szóló előadásra!

A fotókiállítás helyszíne: Tavaszmező utca 16-18, Új épület, alagsor

Az előadás helyszíne: Tavaszmező utca 15, fszt. 8., OLC labor

A kiállítás du. 14:30-kor nyit, az előadás időpontja: 17 óra

Végleges tárgyfelvételi időszak

A hallgatók a regisztrációs hét második napján 8:00 órától a regisztrációs hét utolsó előtti napjáig véglegesítik felveendő tantárgyaikat.

Azaz 2008. szeptember 2. (kedd) 8:00 órától  2008. szeptember 4. (csütörtök) 24:00 óráig.