Felvételi felhívás - Városkormányzási Akadémia második évfolyam

Kedves Hallgatók!

A Városkormányzási Akadémia felvételt hirdet a második évfolyamára azok számára, akik a korszerű városkormányzás legfontosabb területeiről szeretnének nemzetközi kitekintésben átfogó tudást szerezni.

A város összetett rendszer, így az irányítása is összetett ismereteket és készségeket igényel. A Budapesti Művelődési Központ által szervezett Akadémia ingyenes képzése általában szól a városokról, városirányításról, városfejlesztésről, városi közszolgáltatásokról, ezért az ország bármely pontjáról várja a jelentkezőket. Olyan képzést állítottunk össze, amely a legjelesebb hazai elméleti és gyakorlati szakemberek segítségével ad átfogó tudást a városok által megoldandó problémákról. Az akkreditált felnőttképzést sikeresen teljesítő hallgatók "városkormányzási szakértő" oklevélben részesülnek.

Abban bízunk, hogy Intézményük hallgatói közül is többek számára érdekes, szakmai karrierjük szempontjából hasznos lehet a képzés, ezért szeretnénk kérni, hogy a rendelkezésükre álló online felületeken (például Neptun, online tanulástámogató rendszerek) tegyék a hallgatóik számára elérhetővé a felhívásunkat (segítségképpen logónk is csatolva). A képzés szombati napokon zajlik, így a nappali tagozatos tanulmányokat nem érinti.

A jelentkezési határidő SZEPTEMBER 16-a!

Minden további információ elérhető a csatolmányban, valamint az alábbi oldalon: https://bmknet.hu/news/varoskormanyzasi-akademia-indul-2024