Vedd fel az új innovációs tárgyat 3 kreditért!

Kedves Hallgatónk!

Szeretnél saját vállalkozást? A piacon hasznosítani tudásod, saját ötleteiddel pénzt keresni?

Vedd fel a Proof of Concept Innovációs Projekt című tárgyat!

A tárgy célja, hogy segítsen az ötleted megvalósításában, továbbfejlesztésében és a későbbiekben nagyobb eséllyel találj befektetőt. A tanulás elsősorban a mentori támogatással végzett önálló alkotó csapatmunkán alapszik. A kurzus második felében mentori támogatással bemutató előadásra (pitch) készülhetsz fel. A legjobb ötletek az adott félévben anyagi támogatásban részesülnek.

A kurzust olyan hallgatóknak ajánljuk, akiket vonz a vállalkozóvá válás világa, saját vállalkozásban élnék ki kreativitásukat, vagy olyan ötletekkel rendelkeznek, amelyeket érdemes később a megvalósítás útjára vinni. A Proof of Concept Innovációs Projekt tárgy segít az üzleti modell létrehozásában, segít keretbe foglalni, hogy hogyan tudjuk ötleteinket valódi értékké, így pénzzé tenni. A kurzus túlmutat a hagyományos üzleti és menedzsment ismereteken, hiszen középpontba állítja a vállalkozásépítést, a start-up-ok világát, vagy a vállalkozások növekedésének tervezését. A tárgy azoknak is ajánlott, akik csak szívesen kipróbálnák és megtapasztalnák azt, hogy milyen lenne egy ötletet igazából is egy vállalkozásban megvalósítani. A kurzust tapasztalt szakemberek, vállalkozásokkal, start up-okkal és kockázati tőkealapokkal foglalkozó szakértők segítik.

Kreditkód: GUVPC0GBNF

Kreditérték: 3

További információ: https://tantargy.kgk.uni-obuda.hu/megtekintes.php?id=15595

Érdeklődni lehet az Innovációs Iroda elérhetőségein: +36 (1) 666-5623; innovacio@uni-obuda.hu

Amennyiben a tárgyra nem sikerült időben jelentkezniük, kérjük, jelezzék azt az alábbi e-mail címen: varga.janos@kgk.uni-obuda.hu