Kiberbiztonsági Játs(s)zMa

A Belügyi Tudományos Tanács és a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet közös szervezésében ötödik alkalommal kerül megrendezésre 2023 októberében a Kiberbiztonsági Játs(s)zMa elnevezésű vetélkedő, mely az Európai Kiberbiztonsági Hónap magyarországi kampányának része. Az eseményt szakmailag a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a PricewaterhouseCoopers Kft., a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Kar, valamint az Egészségbiztonság Nemzeti Labor Adatvezérelt Egészség Divízió támogatja.

A vetélkedőre idén 4 területről várunk jelentkezőket: a vetélkedő első napjának délelőttjére a belügyi-rendészeti és vízügyi ismereteket oktató köznevelési intézmények tanulói, az első nap délutánjára az egészségügyi köznevelési intézmények tanulói jelentkezhetnek. A vetélkedő második napjának délelőttjére a rendvédelmi technikumok tanulóit és a felsőoktatás hallgatóit, a második nap délutánjára a Belügyminisztérium és a belügyminiszter által irányított szervek részéről delegált jelentkezőket várjuk. A vetélkedőre kizárólag 3 fős csapatok jelentkezhetnek.

A résztvevőknek átlagos informatikai, felhasználói ismeretekkel kell rendelkezniük, informatikával/információbiztonsággal/biztonságtechnikával/kibervédelemmel kapcsolatos végzettségek, valamint ilyen szakok, szakirányirányok hallgatóinak jelentkezése nem elfogadható.

Az elmúlt évek online vetélkedőjének sikerére tekintettel a vetélkedő idén is digitális formában kerül megrendezésre, ezért a résztvevők oldalán bizonyos technikai feltételeknek kell teljesülniük. A szükséges informatikai paraméterek itt olvashatóak.

A csapatok a játékok során pontokat gyűjtenek, a verseny végén a győztes csapat elnyeri a vándorkupát, valamint az első három helyezést elért csapatokkal együtt díjazásban, minden résztvevő pedig oklevélben részesül.

A vetélkedő során az etikátlan viselkedést (pl. csalás, online zaklatás, informatikusi végzettség/szakirány) azonnali kizárás követi.

A rendvédelmi technikumokban és a felsőoktatási intézményekben tanulók vetélkedőjének időpontja: 2023. október 25. (szerda) 9-12h

Jelentkezési határidő: 2023. október 8. (vasárnap éjfél)

Amennyiben túljelentkezés történik, selejtezőt tartunk.

Jelentkezés: a vetélkedő honlapján, amely a rendvédelmi technikumokban és a felsőoktatási intézményekben tanulók esetében a https://konferencia.bm-tt.hu/v-kiberbiztonsagi-jatsszma-regisztracio-rendvedelmi-technikumokban-es-felsooktatasban-tanulok linken érhető el.