Formula Student

Tervezz versenyautót, menedzselj versenycsapatot, és ismerd meg a Formula Student különleges világát! Csatlakozz a csapatunkhoz! - Obuda University Racing Team

Kedves Hallgatók!

A Hungaroringen elért sikereink után újra elindítjuk a csapatunkba való jelentkezést. Várunk minden érdeklődő hallgatót az Egyetem összes Karáról!

Mi a Formula Student?

Egy olyan nemzetközi versenysorozat, ahol különböző felsőoktatási intézmények mérik össze a tudásukat a hallgatók által épített Formula 1 stílusú és technológiában hasonló, de Gokart méretű versenyautókkal. A verseny két részből áll, egy statikus és egy dinamikus részből. A statikus versenyszámok a csapatnak a marketing stratégiáját és menedzsmentjét, míg a dinamikus versenyszámok az autó gyorsaságát és mérnöki megoldásait vizsgálják.

Milyen lehetőségeket kínál egy ilyen projekt?

Aki részese egy ilyen projektnek olyan tudásra és tapasztalatra tesz szert a csapatban töltött idő alatt, ami hatalmas előnyt jelent a legnagyobb vállalatoknál és versenycsapatoknál egyaránt a jelentkezésnél majd a munkában is. Nagyszerű kapcsolatokat lehet építeni más karok hallgatóival vagy akár a szponzorokkal. Sok új karrier lehetőség nyílik meg és sok új barátság születik nálunk!

Elsőévesként is lehet csatlakozni?

Természetesen! Nálunk a tapasztalat nem alapfeltétel, hanem előny. Elsősorban a motiváltság, szorgalom és a kitartás, amit figyelünk. Továbbá nem csak elsőévesekét, hanem félévtől függetlenül minden nappali, levelező és esti tagozatos hallgató jelentkezését várjuk a csapatunkban, akit érdekel az autóversenyzés világa!

Hogyan lehet csatlakozni a csapatba?

Ha még nincs Óbudai Egyetemes e-mail címed akkor regisztrálj a Neptun fiókoddal az o365.uni-obuda.hu oldalon. A hitelesítés után hozz létre egy Microsoft profilt. A kész e-mail címeddel és fiókoddal már készen is állsz a jelentkezési kérdőívünk kitöltésére!

Ha már rendelkezel Óbudai Egyetemes e-mail címmel és fiókkal akkor nincs más dolgod, mint kitölteni a jelentkezési kérdőívünket!

Válaszd ki a részleget, ahol dolgozni szeretnél és azon belül azt a nyitott pozíciót, ami a leginkább érdekel! Add le a jelentkezésed a csapatunkba és légy részese a következő autó megépítésének!

A jelentkezési kérdőív linkje: https://forms.office.com/e/uRNitghkA6

Közösségi oldalaink:
Instagram: @ourteamracing
Facebook: @ourteamformulastudent      
E-mail: ourteamracing@gmail.com