Fussunk együtt a SPAR Maraton Fesztiválon!


Kedves Hallgatók!

Az Óbudai Egyetem vezetősége számára kiemelten fontos az egészséges életmódra és a rendszeres sportra való buzdítás.
Mindezen törekvéseket támogatva az Óbudai Egyetem és a Budapest Sportiroda együttműködésének köszönhetően egyetemünk munkatársai és hallgatói közül az első 100 fő díjmentesen vehet részt a SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon, amelyet 2022. október 8-án és 9-én rendeznek meg.

A fesztiválon az alábbi versenyszámaira várjuk az egyetem polgárainak nevezését:
Október 8-án (szombaton):

Október 9-én (vasárnap):

Nevezni a https://nevezes.futanet.hu oldalon lehet. Itt ki kell választani az eseményt (37. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál), azon belül a fentebb felsorolt versenyszámok valamelyikét, és végig vinni a nevezési folyamatot. Csapat (váltó) nevezéskor a csapattagok adatait a futás sorrendjében kell felvinni. A regisztrált felhasználók – akik már korábban is indultak BSI-s versenyen – felhasználónévvel, jelszóval léphetnek be, az újak pedig regisztrációt követően.

Ingyenes részvételt biztosító kuponkód
Az ingyenes nevezéshez egy kuponkódot kell beírni, amely így díjmentesen rögzül. A kuponkódot, valamint a nevezésről részletes tájékoztatót a hiervarter.akos@uni-obuda.hu  e-mail címre történő jelentkezés során kell kérni. További kérdések esetén is erre az e-mail címre várjuk levelüket.
A nevezési határidő: október 4. kedd éjfél

Üdvözlettel:

Prof. Dr. Kovács Levente s.k.
rektor