Választható tantárgyak mérnökhallgatók számára

Kedves Hallgatók!

Ezúton ajánljuk figyelmükbe a Tanulásmódszertan és a Hallgatói mentorálás választható tárgyakat, melyeket a KVK Trefort Ágoston Mérnökpedagógiai Központ oktatói indítanak mérnöki alapszakos hallgatók számára, az egyetem lemorzsolódást csökkentő új szolgáltatási programjaiként.

A TMVTM11MNE - Tanulásmódszertan tárgyat e-learning formában szervezzük ebben a félévben, MS Teams-es konzultációkkal. Azoknak ajánljuk, akik szeretnének hatékonyabban és eredményesebben tanulni. A tantárgy gyakorlatias módszerek alkalmazásával hozzájárul a személyes tanulási jellemzők feltárásához, ezáltal az önismeret fejlesztéséhez. Támogatja a hatékony és eredményes tanulási stratégiák és technikák elsajátítását.

A TMPTM11BNE - Hallgatói mentorálás tantárgy konzultációit személyes jelenléttel tervezzük, és azoknak javasoljuk, akik szeretnének hallgatótársaiknak segítséget nyújtani a tanulásban, és támogatni őket abban, hogy helyt tudjanak állni az egyetemi tanulmányaik során. A kurzus gyakorlatias formában nyújt felkészítést a kortárs mentor-támogatási szerepekre és feladatokra.

Sikeres tanulmányokat kívánva, szeretettel várjuk Önöket új kurzusainkon!